Як прикрасити торт за допомогою пакувальної плівки
Коли справа доходить до прикрашання торту, далеко не у кожної господині під рукою є спеціальні пристрої, але головне те, що можна обійтися зовсім без них! Асмік Гаспарян покаже, як зробити справжній кулінарний шедевр за допомогою пакувальної плівки і шоколаду.
А приготувати ідеально темперований шоколад допоможе сенсорна панель Pyramida CFEA 641 B.
Приступаємо до приготування прикрашання:
1. Пакувальну плівку потрібно вимити і добре висушити.
2. Укладаємо плівку гладкою стороною на дошку.
3. Темперуємо шоколад на водяній бані.
4. Беремо темперований шоколад. Розливаємо. Розподіляємо по всій довжині плівки.
5. Ми залишаємо на 10 хвилин для охолодження.
6. Укутуємо торт плівкою і відправляємо в холодильник на 10 хвилин.
7. Прикрашаємо торт ягодами.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.