Торт зі згущеним молоком
Час приготування: 15-20 хв. | Кількість порцій: 4-10
Гості вже на порозі, а у вас немає частування до чаю? Надя Матвєєва знає, як врятувати ситуацію! Як і торт «Шахова дошка» або торт «Молочна дівчинка», торт зі згущеним молоком за фірмовим рецептом порадує насиченим смаком, а для його приготування потрібно всього лише 15 хвилин! Читайте покроковий рецепт приготування торта зі згущеним молоком на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B і духовій шафі Pyramida F 81 ETIX.
Приготування:
1. Духовку розігріти до 200 ⁰С.
2. Згущене молоко збити з яйцем.
3. Додати просіяне борошно, змішане з розпушувачем.
4. На деко, застелене пергаментом, вилити тісто.
5. Випікати 5-7 хвилин.
6. Тим часом розтопити шоколад на водяній бані. Додати вершкове масло і вершки.
7. Вирізати з готових коржів 4 кола одного розміру (14 см). Дати охолонути.
8. Вершки збити з цукровою пудрою.
9. На кожен шар викласти збиті вершки. Полити шоколадною глазур'ю.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Для тіста:
• згущене молоко – 0,5 банки
• яйце – 3 шт.
• розпушувач – 2 ч.л.
• борошно – 1 ст.
Крем:
• вершки 33% – 250 мл
• цукрова пудра – 2 ст.л.
Глазур:
• шоколад – 100 г
• вершки– 1 ст.л.
• вершкове масло – 1 ст.л.
• фрукти, квіти, шоколад для прикрашання торту