• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Американський м'ясний пиріг
#

Американський м'ясний пиріг

Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 4-6

  • #
  • #

Що може бути смачніше американського м'ясного пирога? Соковите тісто з ароматною начинкою припаде до смаку справжнім гурманам і поціновувачам високої кухні. Майстер-клас з приготування цього чудо-пирога проведе сестра Сергія Калініна Галина. А приготувати м'ясний пиріг допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Пиріг з курячим м'ясом і овочами вважається традиційним американським стравою. Це одна з старовинних традиційних страв, які готували ще мами і бабусі сучасної молоді. Тому в деяких американців смак м'ясного пирога асоціюється з дитинством. У ресторанах ця страва не дуже популярне. Пиріг з курятиною можна віднести до переліку класичних домашніх американських страв. Сестра Сергія Калініна Галина проживає в США і вже освоїла всі тонкощі приготування цього делікатесу. Тепер вона навчить готувати м'ясний пиріг і вас, дорогі читачі!


Приготування тіста:

1. Спочатку перетріть вершкове масло з борошном. Потім додайте туди сир, сіль, воду, і замесіть м'яке тісто.

2. Потім загорніть його в плівку і сховайте на годину в холодильник.

 

Начинку приготувати так бешамель:

1. Розтопити масло в каструлі з товстим дном, потім додайте борошно. Розмішайте отриману суміш.

2. Потім, не припиняючи помішувати, влийте в суміш тонкою цівкою молоко.

3. Додайте сіль і мускатний горіх.

4. Варіть отриману суміш, помішуючи до загустіння. Потім остудіть.

5. Зваріть в підсоленій воді куряче філе. Після цього наріжте його дрібними кубиками.

6. Наріжте цибулю кубиками, а гриби пластинками. Потім розігрійте масло в сковорідці і обсмажте їх.

7. Додайте на сковорідку дрібно нарізане куряче м'ясо, сіль, перець.

8. Зніміть начинку з вогню, додайте тертий сир.

 

Формування пирога:

1. Розділіть на дві частини охолоджене тісто.

2. Розкачайте одну з частин в коло і викладіть у форму так, щоб краї звисали.

3. Змастіть звисаючі краї збитим яйцем.

4. Викладіть поверх начинку, залийте її соусом бешамель.

5. Тепер розкачайте іншу частину тіста: наріжте на смужки і викладіть їх зверху палітурками.

6. Краї акуратно зріжте.

7. Змастіть яйцем тісто і посипте кунжутом.

8. Випікайте пиріг при 180 ˚С близько 40-45 хвилин.

 

Смачного!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для тіста:

• борошно – 180-200 гр

• вершкове масло – 125 г 

• вершковий сир (або жирний сир) – 125 г 

• сіль – щіпка

• крижана вода – 1-2 ст.л.

 

Для начинки:

• куряче філе (варене) – 500 г 

• печериці – 150 г

• варена цибуля – 1 шт.

• вершкове масло – 1 ст.л

• рослинна олія – 1 ст

• сіль, перець

• твердий сир – 50-100 г 

 

Для соусу бешамель:

• молоко – 250 мл

• вершкове масло – 50 г

• борошно – 45 г 

• сіль

• мускатний горіх – щіпка

• 1 яйце для змащування

• кунжут для присипки

Готуємо з Pyramida
Pyramida CFEA 641 B

Варильна поверхня

Pyramida CFEA 641 B

Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Еклери con Crema pasticcera
    Приготовить
    Еклери con Crema pasticcera

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Шоколадний фондан
    Приготовить
    Шоколадний фондан

    Готовит: Ольга Драч

  • Риба фарширована виноградом: французький рецепт
    Приготовить
    Риба фарширована виноградом: французький рецепт

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.