Салат «Королівська груша»
Час приготування: 15-20 хв. | Кількість порцій: 2
«Королівська груша» - улюблений салат англійської королеви Єлизавети II. Саме він продовжить нашу добірку найоригінальніших і красивих салатів. Ольга Волкова розповість, як приготувати салат «Королівська груша» і підкаже якими інгредієнтами необхідно запастися, щоб прикрасити стіл салатом з незвичайною презентацією і відмінним смаком. У приготуванні Ользі допомагає варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
1. Грушу розрізаємо, очищаємо середину, роблячи з груші човники.
2. Грушу скропити лимонним соком.
3. Другу грушу нарізаємо тонко слайсами.
4. Сир нарізаємо кубиками.
5. Нарізаємо шинку і відправляємо до сиру.
6. Жовтки збиваємо з маслом. Додаємо трохи лимонного соку. Сіль і цукор.
7. Заправляємо наш салат. Додаємо сметану, листя салату.
8. За допомогою кондітеской форми починаємо формувати салат.
9. Декоруємо слайсами груші з медом.
10. Прикрашаємо виноградом і горіхами.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.