Салат «Грибний кошик»
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 2-3
Салат «Грибний кошик» стане самим незабутнім блюдом на вашому столі і забезпечить вам славу доброї господині. Ігор Місевич покроково розповість, які знадобляться інгредієнти для приготування. А також, як красиво презентувати цей салат. Швидко підготувати всі інгредієнти для салату Ігорю допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B і духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Приступаємо до приготування:
1. Яблуко очищаємо і нарізаємо кубиком.
2. Подрібнюємо перець горошком.
3. Мариновані гриби промиваємо кип'яченою водою.
4. Яйця, грудку і оливки нарізаємо кубиком.
5. Змішуємо яйця, курку, оливки і яблука. Додаємо консервовану кукурудзу, кріп, зелена цибуля, перець і домашній майонез. Перемішуємо.
6. Для основи кошики вирізаємо коло з хліба. Відправляємо його на 10 хвилин у розігріту духовку до 180 ° C.
7. По периметру встромляємо соломку в хліб на відстані 1,5-2 см.
8. За допомогою сиру обплітаємо соломку, роблячи кошик.
9. Викладаємо салат.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• мариновані опеньки - 150 г
• яйця – 2 шт.
• куряча грудка - 1 шт.
• консервована кукурудза - 100 г
• оливки – 7 шт.
• яблуко – 1 шт.
• зелена цибуля – 1 пучок
• кріп– 1 пучок
• майонез домашній – 2 ст.л.
• соломка солена – 14 шт.
• хліб – 10 г
• сир косичка – 50 г
• сіль, перець – за смаком