• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Як правильно чистити волоські горіхи, залишаємо ядра цілими
#

Як правильно чистити волоські горіхи, залишаємо ядра цілими

Час приготування: 25-40 хв. | Кількість порцій: 4

  • #
  • #

Як колоти волоські горіхи, щоб ядра залишалися цілими? Якщо ви робите це за допомогою молотка або чеснокодавкі, то отримаєте ядерця з уламками шкарлупи. Ігор Місевич впевнений, що такий результат можна запобігти. Сьогодні він покаже, як правильно колоти волоські горіхи. За допомогою підручних засобів це можна зробити дуже просто. Отже, дивіться, як очистити волоські горіхи правильно, щоб ядра залишалися цілими! А здійснити один із секретів Ігорю Місевичу допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

 

Спосіб № 1.

1. Насамперед розігріваємо духовку до 200 ° C.

2. Смажимо горіхи в духовці протягом 10-15 хвилин.

3. Розжарені горіхи пакуємо по кілька штук в щільні зіп-пакети.

4. Вдаряє пакетом кілька разів об стіл. Шкарлупа швидко розколюється, а ядра залишаються цілими.

 

Спосіб № 2.

1. Використовуємо порожню пляшку з увігнутим дном.

2. Кладемо горіх на поверхню і акуратно вдаряємо по ньому дном пляшки.

3. Удари слід наносити по колу.

 

Спосіб № 3.

1. Застеляємо поверхню рушником.

2. Гострою стороною молотка слід бити по горіху перпендикулярно лінії з'єднання горіха.

 

Детальніше дивіться в майстер-класі!

кухонна техніка №1 в Україні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• волоські горіхи

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 81 ETIX

Духова шафа

Pyramida F 81 ETIX

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Кіш зі шпинатом та сиром
    Приготовить
    Кіш зі шпинатом та сиром

    Готовит: Катерина Артюхова

  • Чізкейк без випікання з кавуном
    Приготовить
    Чізкейк без випікання з кавуном

    Готовит: Все буде добре

Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.