Як правильно чистити волоські горіхи, залишаємо ядра цілими
Час приготування: 25-40 хв. | Кількість порцій: 4
Як колоти волоські горіхи, щоб ядра залишалися цілими? Якщо ви робите це за допомогою молотка або чеснокодавкі, то отримаєте ядерця з уламками шкарлупи. Ігор Місевич впевнений, що такий результат можна запобігти. Сьогодні він покаже, як правильно колоти волоські горіхи. За допомогою підручних засобів це можна зробити дуже просто. Отже, дивіться, як очистити волоські горіхи правильно, щоб ядра залишалися цілими! А здійснити один із секретів Ігорю Місевичу допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Спосіб № 1.
1. Насамперед розігріваємо духовку до 200 ° C.
2. Смажимо горіхи в духовці протягом 10-15 хвилин.
3. Розжарені горіхи пакуємо по кілька штук в щільні зіп-пакети.
4. Вдаряє пакетом кілька разів об стіл. Шкарлупа швидко розколюється, а ядра залишаються цілими.
Спосіб № 2.
1. Використовуємо порожню пляшку з увігнутим дном.
2. Кладемо горіх на поверхню і акуратно вдаряємо по ньому дном пляшки.
3. Удари слід наносити по колу.
Спосіб № 3.
1. Застеляємо поверхню рушником.
2. Гострою стороною молотка слід бити по горіху перпендикулярно лінії з'єднання горіха.
Детальніше дивіться в майстер-класі!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.