• #
  • Рецепты
  • Смачні автори
    • Едуард Насиров
    • Ольга Драч
    • Сергій Калінін
    • Все буде добре
    • Катерина Артюхова
    • Юлія Кубрак
    • Марина Ярославцева
    • Евеліна Попова
    • Каріна Каліна
    • Скворечнік
    • Вікторія Попін
    • Олена Єрмоленко
    • Vlasna Кухня
    • The Devochki
    • Настя Попандопулос
    • Tasty Stories
    • Maslom Wgoru
    • Світлана Мей
  • Підписка
  • Каталог PYRAMIDA
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • Укр
  • Рус
Ви знаходитеся на україномовній версії сайту.

Ви завжди можете перейти на іншу мову, скориставшись перемикачем у шапці сайту.

Дякуємо
Готуємо смачно з #
#
  • #
  • #
  • #
  • #
Якщо прагнете смачних і перевірених рецептів - вам до нас!
У нас ви знайдете рецепти кращих кулінарних блогерів.
#
#
  • Головна
  • Гранола з яблуками та корицею
#

Гранола з яблуками та корицею

Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 4-6

  • #
  • #

Гранола в духовці Pyramida

"Сніданок – найважливіша частина дня, красивий і смачний сніданок, надає настрій на цілий день. Я думаю ви звернули, що останнім часом в ранковому меню багатьох кафе і ресторанів з'явився новий пункт – гранола." – каже кулінарний блогер Евеліна Попова. Спробуємо приготувати це незвичайне блюдо разом з технікою Pyramida. 

1. Насамперед розігріваємо духовку до 180С, потім приступаємо до яблук, позбавляємо їх від шкірки і натираємо на крупній тертці, додаємо до яблук корицю і мед, все ретельно перемішуємо, потім змішуємо з вівсяними пластівцями.

Розігріваємо духовку Pyramida до 180 градусів

2. Дістаємо деко і застилаємо пергаментним папером, зверху викладаємо полученуню яблучно-вівсяну суміш і рівномірно розподіляємо по всій площі паперу. У духовій шафі Pyramida я виставляю режим традиційний нагрів і відправляю на середню полицю на 40 хвилин.

Відгуки про духовку Pyramida

3. Важливий момент, кожні 10 хвилин, потрібно заглядати в духовку і перемішувати гранолу, щоб вона не пригоріла. У цьому вся складність рецепта, я робила так: брала комп'ютер з собою на кухню, робила свої справи, а кожні 10 хвилин ставила таймер на телефоні, щоб не забути.

Важливий момент, кожні 10 хвилин, потрібно заглядати в духовку і перемішувати гранола, щоб вона не пригоріла. У цьому вся складність рецепта, я робила так: брала комп'ютер з собою на кухню, робила свої справи, а кожні 10 хвилин ставила таймер на телефоні, щоб не забути.

Ось така красива гранола виходить, їй потрібно дати охолонути, потім пересипати в чисту банку і щільно закрити кришку. Така баночка може зберігається до місяця, хоча на практиці її з'їдають в цей же день.

Гранола вдома

Гранолу можна подавати з йогуртом, соком, молоком або просто заварювати окропом. Приємного апетиту і нехай щоранок буде добрим. 


Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова
Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

• Яблуко – 2 шт

• Вівсяні пластівці – 300-400 г

• Мед – 3 ст.л.

• Мелена кориця – щіпка

• Вода – 3-5 ст.л.

Готуємо з Pyramida
Pyramida F 60 TMR

Духова шафа

Pyramida F 60 TMR

Роздрукувати рецепт
Усі рецепти
Поділитися з друзями
#
Поділитися з друзями:
Соціальні мережі:
  • #
  • #
#
другие рецепты
  • Пиріжки з ягодами
    Приготовить
    Пиріжки з ягодами
  • Італійська паста з морепродуктами
    Приготовить
    Італійська паста з морепродуктами
Отримуйте наші найсмачніші рецепти на пошту першими!

Підписуйтесь і ми обіцяємо - ніяких докучань, тільки ласощі;)

#
Дякуємо, що Ви з нами!

Підписка успішно оформлена. Буде смачно, обіцяємо;)

Закрити

Copyright © Pyramida. Всі права захищені.