Зелені млинці з лососем, крем-сиром і яйцем пашот Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4 |
"На Масляну всі готують млинці, насправді їх велику кількість різновидів, я вирішила спробувати здивувати своїх рідних і приготувала зелені млинці", – говорить кулінарний блогер Евеліна Попова. Давайте спробуємо повторити рецепт за нею, а приготуємо млинці на поверхні Pyramida PFG 646 black.
1. Спочатку подрібнити шпинат з додаванням 50 мл рослинного масла, масло потрібно щоб полегшити процес і суміш вийшла однорідною.
2. Потім яйця і молоко збиваємо за допомогою блендера з насадкою міксер. Після цього поступово додаємо борошно, дрібку солі і ст.л. цукру, змішуємо отриману суміш зі шпинатом.
3. Отримаємо таку однорідну, зелену суміш, яку відправляємо смажитися на сковорідку, попередньо розігріту і злегка змащену олією. Випікаємо такі прекрасні зелені млинці.
4. Тепер беремо красиву тарілку, викладаємо два млинця, зверху викладаємо шматочки лосося, ложку сирного крему і яйце пашот.
Це відмінний варіант для смачного корисного і красивого сніданку, ваші рідні точно не залишаться байдужі!
Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова
Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Евеліна Попова
|
• Молоко – 2,5 ск
• Яйця – 2 шт
• Свіжий шпинат – 100 г
• Борошно – 300 г
• Рослинна олія – 70 мл
• Сіль – за смаком
• Цукор – за смаком