# Зелені млинці з лососем, крем-сиром і яйцем пашот

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4

"На Масляну всі готують млинці, насправді їх велику кількість різновидів, я вирішила спробувати здивувати своїх рідних і приготувала зелені млинці", – говорить кулінарний блогер Евеліна Попова. Давайте спробуємо повторити рецепт за нею, а приготуємо млинці на поверхні Pyramida PFG 646 black

1. Спочатку подрібнити шпинат з додаванням 50 мл рослинного масла, масло потрібно щоб полегшити процес і суміш вийшла однорідною.

Як правильно приготувати млинці - рекомендації від Евеліни Попової

2. Потім яйця і молоко збиваємо за допомогою блендера з насадкою міксер. Після цього поступово додаємо борошно, дрібку солі і ст.л. цукру, змішуємо отриману суміш зі шпинатом. 

3. Отримаємо таку однорідну, зелену суміш, яку відправляємо смажитися на сковорідку, попередньо розігріту і злегка змащену олією. Випікаємо такі прекрасні зелені млинці.

Випікаємо млинці на варильній поверхні Pyramida

4. Тепер беремо красиву тарілку, викладаємо два млинця, зверху викладаємо шматочки лосося, ложку сирного крему і яйце пашот.

Це відмінний варіант для смачного корисного і красивого сніданку, ваші рідні точно не залишаться байдужі!

Млинці на техніці PyramidaАвтор: кулінарний блогер Евеліна Попова
Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

• Молоко – 2,5 ск

• Яйця – 2 шт

• Свіжий шпинат – 100 г

• Борошно – 300 г

• Рослинна олія – 70 мл

• Сіль – за смаком

• Цукор – за смаком