Запечений морський окунь Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 2 |
Морські окуні легко чистяться і просто готуються. А запечений окунь, приготований з вершками, шматочками лимону і присипаний прянощами, стане не тільки окрасою столу, але і делікатесом для будь-якого, навіть найвибагливішого гурмана.
1. У філе окуня робимо надрізи, солимо, перчимо.
2. Робимо «мисочку» з фольги блискучою стороною назовні, заливаємо всередині оливковою олією.
3. Кладемо окуня в фольгу надрізами вгору, в надрізи часточки лимона.
4. Заливаємо зверху вершками, досипаємо спеції.
5. Закриваємо рибу фольгою і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів. Використовуємо режим «Гриль».
Ароматний запечений окунь готовий!
Смачного!
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• Морський окунь – 0,7-1 кг
• Вершки – 100 г
• Лимон – 1 шт
• Оливкова олія – 3-4 ст.л
• Сіль – за смаком
• Спеції – за смаком