# Запечений морський окунь

Час приготування: 50 хвилин | Кількість порцій: 2

Морські окуні легко чистяться і просто готуються. А запечений окунь, приготований з вершками, шматочками лимону і присипаний прянощами, стане не тільки окрасою столу, але і делікатесом для будь-якого, навіть найвибагливішого гурмана. 

 

1. У філе окуня робимо надрізи, солимо, перчимо. 

2. Робимо «мисочку» з фольги блискучою стороною назовні, заливаємо всередині оливковою олією. 

3. Кладемо окуня в фольгу надрізами вгору, в надрізи часточки лимона. 

4. Заливаємо зверху вершками, досипаємо спеції.

5. Закриваємо рибу фольгою і запікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів. Використовуємо режим «Гриль». 

Ароматний запечений окунь готовий!

Смачного!

 

Побажання користувачам техніки Pyramida:

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!» 

#
Інгредієнти

 Морський окунь – 0,7-1 кг

 Вершки – 100 г

 Лимон – 1 шт

 Оливкова олія – 3-4 ст.л

 Сіль – за смаком

 Спеції – за смаком