# Запечені рулетики з індичкою та беконом

Час приготування: 1 г 30 хв | Кількість порцій: 3

Такі рулетики стануть у нагоді, коли чекаєш по особливому дорогих гостей. У цій страві є все: і старанність господині, і п’янкий аромат, і просто фантастичний смак. Попередньо відбите та збагачене спеціями філе індички швидко пропікається та стає напрочуд ніжним.  Вершкова заливка вигідно підкреслює солодкий присмак індички, а духмяний часник додає пікантності. Секрет ідеального приготування цієї страви – в апетитній скоринці бекону зовні та розплавленому сирі всередині. З такою задачею духова шафа Pyramida F 68 M IV Rustico впорається як найкраще. Як приготувати запечений рулет з індичкою та беконом? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.

Готуємо запечені рулетики з індичкою та беконом:

1. Філе індички миємо, обсушуємо та розрізаємо пластинами на 2 частини.

2. Кожну пластину злегка відбиваємо, солимо та приправляємо мускатним горіхом та чорним меленим перцем.

3. Часник чистимо, видавлюємо та рівномірно розподіляємо на поверхні  філе.

4. Сир нарізаємо соломкою та викладаємо по декілька шматочків на кожну пластину.

5. Загортаємо сир у пластину та закручуємо рулетиком.

6. Кожен рулетик вкриваємо листком бекону чи скибкою прошутто, та фіксуємо дерев’яною шпажкою.

7. Наливаємо у каструлю з товстим дном молоко, додаємо столову ложку кукурудзяного крохмалю та, помішуючи,  доводимо до кипіння.

8. Рулетики викладаємо у форму та заливаємо молочним соусом.

9. Випікаємо наші рулетики протягом години у розігрітій до 180 градусів духовці.

10. Готові рулетики прикрашаємо гілочками розмарину.

Ви уявляєте, яка це смакота? Складно, на перший погляд, але насправді - досить просто та зрозуміло. Готуємо разом з Pyramidа кулінарні шедеври легко та невимушено.

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

філе індички – 2 шт.

• часник - 4 зуб.

• сир твердий - 150 г.

бекон або прошутто - 4 вел. скиб.

• розмарин - 2 гілочки

• молоко - 500 мл.

• крохмаль кукурудзяний - 1 ст.л.

• сіль - за смаком

• перець чорний свіжомелений - 2 ч.л.

• мускатний горіх - 0,5 ч.л.