# Заготовка для розсольника на зиму

Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 6-8

Заправка для розсольнику на зиму - це запорука того, що ви зможете приготувати гарячий суп всього за 10 хвилин. Секрет приготування такої заправки розповів Мікаель Ароян. А допоможе кулінарові в приготуванні ароматного розсольнику варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Дивіться відео і ви дізнаєтеся рецепт заготовки для розсольнику на зиму.

 

1. Натерти огірки на тертці і залишити в друшляку.

2. Обсмажити огірки разом з цибулею на олії.

3. Морква нарізати кубиками і додати до заготівлі.

4. Помідори бланшувати. Очистити від шкірки, нарізати на шматочки і додати до заготівлі разом з цукром і сіллю.

5. Додати перловку, запашний перець.

6. Довести до кипіння і варити 20 хвилин.

7. Додати оцет і лавровий лист.

8. Гарячу заготовку розкласти по стерлізованним банкам і закатати.

 

Смачного!

варильні поверхні Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для заготівлі на 3-літрову банку:

огірки солені – 1 кг

• помідори – 0,5 кг

• цибуля – 0,5 кг

• морква – 0,5 кг

• перлова крупа – 250 г

• сіль – 1 ст.л.

• цукор – 2 ст.л.

• лавровий лист, духмяний перець

• оцет 9% – 250 мл

• вода – 250 мл

• олія – 250 мл