Заготовка для розсольника на зиму Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 6-8 |
Заправка для розсольнику на зиму - це запорука того, що ви зможете приготувати гарячий суп всього за 10 хвилин. Секрет приготування такої заправки розповів Мікаель Ароян. А допоможе кулінарові в приготуванні ароматного розсольнику варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Дивіться відео і ви дізнаєтеся рецепт заготовки для розсольнику на зиму.
1. Натерти огірки на тертці і залишити в друшляку.
2. Обсмажити огірки разом з цибулею на олії.
3. Морква нарізати кубиками і додати до заготівлі.
4. Помідори бланшувати. Очистити від шкірки, нарізати на шматочки і додати до заготівлі разом з цукром і сіллю.
5. Додати перловку, запашний перець.
6. Довести до кипіння і варити 20 хвилин.
7. Додати оцет і лавровий лист.
8. Гарячу заготовку розкласти по стерлізованним банкам і закатати.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
Для заготівлі на 3-літрову банку:
• огірки солені – 1 кг
• помідори – 0,5 кг
• цибуля – 0,5 кг
• морква – 0,5 кг
• перлова крупа – 250 г
• сіль – 1 ст.л.
• цукор – 2 ст.л.
• лавровий лист, духмяний перець
• оцет 9% – 250 мл
• вода – 250 мл
• олія – 250 мл