# Яйця пашот зі спаржею і тости з фруктами

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 2

Тости Яйця пашот з технікою PyramidaКожен новий рецепт від кулінарного блогера Едуарда Насирова – це новий шедевр. Друзі, переконайтеся в цьому самі з новими рецептами від Едуарда;)

1. Готуємо яйця: Поставити каструлю з водою і довести до кипіння. Тим часом розігріти 2 сковороди – на одній на половині масла підсмажити хліб до золотистого, а на другій обсмажити почищену спаржу.

Ставимо каструлю з водою і готуємо спаржу
Готуємо яйця і підсмажуємо хліб2. Коли вода закипить слід зменшити вогонь –що б вода кипіла повільно і додати в неї оцет і сіль. Лопаткою зробити воронку в воді і акуратно розбити в середину яйце. Варити близько 2-3 хвилин. Акуратно ложкою виловити яйце – промокнути паперовим рушником від води. Так само вчинити з другим яйцем

Готуємо яйця пашот3. На тарілку викласти хліб, зверху розподілити спаржу, на спаржу покласти яйце пашот і посолити-поперчити на ваш смак. Подавати капнув трохи ол маслом. Можна приготувати домашній майонез або ще якийсь соус – але мені і без цього смачно))

Викладаємо овочі і яйце пашот на тарілку, декоруємо спаржею4. Готуємо тости: У мисці змішати яйця з цукром, вершками і половиною кориці. Розігріти сковороду і сотейник. Яблуко і банан очистити і нарізати невеликими шматочками.

Готуємо тости і готуємо фрукти5. У сотейнику розігріти половину масла, додати фрукти, цукор, сік лайма і корицю і ваніль. Протомити 3-4 хвилини на середньому вогні.
Другу половину вершкового масла розігріти в сковороді. Хліб добре промокнути в яєчній суміші і викласти на сковороду. Обсмажувати по парі хвилин з кожного боку до золотистого.

6. Гарячі тости викласти на блюдо. Зверху викласти фрукти. Додати йогурт і прикрасивши за бажанням листям м'яти подавати до столу!

гарячі тости зверху викладаємо фруктами

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

Яйця пашот зі спаржею

 Тостового хліба шматки – 2 шт

 Яйця – 2 шт

 Стебла спаржі – 12-15 шт

 Сіль і перець – за смаком

 Оцет – 1 ст.л.

 Оливкова олія – 2 ст.л.

Французькі тости з припущеними фруктами

 Білий хліб – 2-4 шматка

 Яйця – 2 шт

 Цукор – 2+2 ст.л

 Жирні вершки – 2 ст.л. (або 70-100 мл молока)

 Яблуко – 1 шт

 Банан – 1 шт

 Вершкове масло – 50 г

 Кориця – 1 ч.л.

 Ваніль – 1/2 ч.л.

 Густий йогурт – 2-3 ст.л.

 Сік лайма – 1/2 лайма