# Яблучно-абрикосовий крамбл

Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 4-5

Юлія Кубрак (Проект "Люди.Щастя.Пироги") пропонує у вихідні побалувати себе дивно ароматним і легким англійським сніданком – крамбл. У неї – яблучно-абрикосовий, з вівсянкою і соняшниковим насінням, ви ж можете зробити будь-яку варіацію на свій смак. У приготуванні крамбл Юлі допомагає розумниця і красуня духовка Pyramida із серії F 84 ETR Rustico. Пропікає ідеально, рівномірно і радує око.

1. Змішуємо борошно і цукор, додаємо злегка розм'якшене масло. Розминаємо суміш виделкою, повинна вийти крихта. Всипаємо насіння і вівсянку, перемішуємо.

Відгуки про духовку Pyramida від блогера Юлії Кубрак

2. Ріжемо яблука на досить великі частини, додаємо абрикоси, цукор і спеції, все перемішуємо і складаємо на змащену вершковим маслом форму (порада: крамбл виходить набагато смачніше в глиняній формі, але можна використовувати керамічну або скляну).

Використовуємо духовку Pyramida

3. На фруктовій суміші рівномірно розподіляємо масляну крихту (товщиною близько 1 см).

4. Ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин, до золотистої скоринки (в моїй духовій шафі Pyramida з цим завданням чудово справляється режим «конвекція»).

Яблучний крамбл приготований в духовці Pyramida

Крамбл готовий! Приємного сніданку вихідного дня.

Живіть із задоволенням :)

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.
Джерело:  facebook.com/LiuSchaPi

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

 Яблука середнього розміру 2 шт

 Морожені абрикоси 200 г

 Масло 80 г

 Борошно 80 г

 Цукор 40 г (+15 г для яблок)

 Соняшникове насіння 20 г

 Вівсяні пластівці 20 г

 Спеції (я додаю мускатний горіх і імбир) за смаком