Яблучно-абрикосовий крамбл Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 4-5 |
Юлія Кубрак (Проект "Люди.Щастя.Пироги") пропонує у вихідні побалувати себе дивно ароматним і легким англійським сніданком – крамбл. У неї – яблучно-абрикосовий, з вівсянкою і соняшниковим насінням, ви ж можете зробити будь-яку варіацію на свій смак. У приготуванні крамбл Юлі допомагає розумниця і красуня духовка Pyramida із серії F 84 ETR Rustico. Пропікає ідеально, рівномірно і радує око.
1. Змішуємо борошно і цукор, додаємо злегка розм'якшене масло. Розминаємо суміш виделкою, повинна вийти крихта. Всипаємо насіння і вівсянку, перемішуємо.
2. Ріжемо яблука на досить великі частини, додаємо абрикоси, цукор і спеції, все перемішуємо і складаємо на змащену вершковим маслом форму (порада: крамбл виходить набагато смачніше в глиняній формі, але можна використовувати керамічну або скляну).
3. На фруктовій суміші рівномірно розподіляємо масляну крихту (товщиною близько 1 см).
4. Ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин, до золотистої скоринки (в моїй духовій шафі Pyramida з цим завданням чудово справляється режим «конвекція»).
Крамбл готовий! Приємного сніданку вихідного дня.
Живіть із задоволенням :)
Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.
Джерело: facebook.com/LiuSchaPi
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Юлія Кубрак
|
• Яблука середнього розміру – 2 шт
• Морожені абрикоси – 200 г
• Масло – 80 г
• Борошно – 80 г
• Цукор – 40 г (+15 г для яблок)
• Соняшникове насіння – 20 г
• Вівсяні пластівці – 20 г
• Спеції (я додаю мускатний горіх і імбир) – за смаком