Вітамінний суп: рецепт з зеленню подорожника Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 4-8 |
Італійський шеф-кухар Франко Ск'явоне запропонував рецепт вітамінного супу з зеленню подорожника.
У приготуванні страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
1. Листя подорожника промити. Бланшувати 5 хвилин.
2. В отриманий відвар додати половину подрібнених овочів і лавровий лист, варити 20 хвилин.
3. З другої частини зробити зажарку в сотейнику.
4. М'ясо і картоплю дрібно нарізати і додати до зажарки. Смажити 5 хвилин.
5. Додати бульйон до зажарки. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.
6. Додати подрібнене листя подорожника.
7. Додати спеції за смаком.
8. Подавати з натертим твердим сиром.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• подорожник – 2 пучка
• морква – 300 г
• цибуля – 200 г
• пастернак – 100 г
• картопля – 300 г
• лавровий лист – 2-3 шт.
• телятина – 400 г
• розмарин, сіль, перець – за смаком
• твердий сир – за смаком