# Весняний пиріг з румбамбарем

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 10

 Пиріг з румбамбарем в духовці Pyramida

Румбамбар – це екзотична назва нашого ревеню. Львівський блогер Катя Артюхова вирішила поділитися з нами дуже цікавим рецептом весняного пирога. Давайте спробуємо приготувати таку смакоту;)

1. Залийте кип'яченою водою горіхи кеш'ю на 2-3 години.

2. Подрібніть у блендері волоський горіх. Змішайте його в окремій мисці з сухими інгредієнтами: борошном, сіллю, розпушувачем.

 Готуємо пиріг в духовці Pyramida

3. В інший мисочці збийте міксером на великій швидкості олію та цукор.

4. Додайте по одному яйця та збийте їх до білої піни.

5. Додайте ванільний цукор, йогурт та сухі інгредієнти з іншої миски. Збийте до однорідної консистенції.

Духова шафа Pyramida

6. Помийте румбабмбар. Відберіть кілька найкрасивіших штучок для прикраси, решту довільно поріжте. Можна слайсами, полосками чи маленькими шматочками.

7. Румбамбар для прикраси я порізала на полоски, а решту на шматочки.

Відгук про духовки Pyramida від блогера

8. Візьміть форму 20х30, дещо присипте її борошном. Викладіть порізаний на шматочки румбамбар. Залийте його тістом, рівномірно розприділяючи останнє по всій поверхні.

9. Викладіть зверху полоски румбамбару та відправляйте пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на режим "конвекція" на 30-35 хв. Форму ставити на 2 рівень знизу.

На техніці Pyramida готують кулінарні блогери

10. За цей час приготуйте крем для подачі. Злийте воду з кеш'ю. Помістіть у блендер горіхі, цедру, мед та лікер. Увімкніть блендер на 2-3 хв. та подрібніть до однорідності.

11. Майте на увазі, що румбамбар досить кислий, тому готовий пиріг бажано присипати цукром або цукровою пудрою.

Логотип Pyramida


Автор: кулінарний блогер Катерина Артюхова
Джерело:  tastyworld.com.ua

Катерина Артюхова

Готує:

Катерина Артюхова
#
Інгредієнти

 пучок румбамбару (+- 400 грам)

 олія - 0,5 скл. 

 цукор - 3/4 скл. 

 борошно - 1 + 1/4 скл. 

 волоські горіхи або мигдаль - 1 скл.

 розпушувач тіста - 1 ч.л. 

 сіль - щипотка 

 ванільний цукор - пакетик 

 яйця - 2  шт.

 йогурт - 1/4 скл. 

 горіхи кеш'ю - 100 г 

 цедра з половинки лимона

 мед - 1 ч.л. 

 солодкий лікер (наприклад бейліз) - 2 ч.л. (за бажанням)