# Варені яйця в маринаді

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 18 шт

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" переможниця кулінарного шоу "МайстерШеф" Єлизавета Глинська. Вона пропонує готувати мариновані курячі яйця в домашніх умовах так, що зі звичайних яєць вийдуть три оригінальні закуски, яких вистачить надовго. А в приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.

1. Приготуйте класичний маринад: налийте в сотейник води, додайте оцет, цукор, сіль, чорний перець горошком, проваріть 5-7 хвилин.

2. Розлийте маринад на три каструлі порівну. 

3. Приготуйте маринад для червоних яєць: в маринад, як для білих яєць, додайте в каструлю дрібно нарізаний червоний буряк, лавровий лист, цибулю, запашний перець, буряковий сік.

4. Приготуйте маринад для жовтих яєць: в третю частину маринаду додайте порошок каррі, насіння гірчиці, 3 стручки кардамону.

5. Доведіть суміші до кипіння на сильному вогні. Зменшіть вогонь, варіть 5-7 хвилин. Зніміть з конфорки.

6. Очищені від шкаралупи варені яйця викладіть в маринади на 3-5 хвилин, щоб вони рівномірно просочилися кольором.

7. Візьміть три скляні стерилізовані банки. На дно першої банки викладіть перець чилі, петрушку, наповніть яйцями, залийте теплим (не гарячим!) «Білим» маринадом, щільно закрийте кришкою.

8. Розкладіть яйця по банкам. Залийте червоним і жовтим маринадом, щільно закрийте кришкою.

9. Поставте яйця в холодильник на 2-3 дні.

Їсти з апетитом і відмінним настроєм! ;)


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• варені яйця – 18 шт

• оцет – 100 мл

• цукор – 1/4 ск

• сіль – 1 ст. л.

перець горошком – 6 шт

• петрушка – 1 пучок

• перець чилі – 1 шт

• вода – 1,5 л

• буряк середній – 1 шт

• цибулина – 0,25 шт

• лавровий лист маленький – 3 шт

• запашний перець – 2-3 гор

• буряковий сік – 100 мл

• порошок каррі – 1 ст. л.

• зерна гірчиці – 1 ч. л.

• кардамон – 3 стручки