Як прикрасити десерт
|
Як гарно прикрасити десерт дізнайтеся в майстер-класі кулінарного блогера Вікторії Головашевіч. Завдяки її порадам ви зможете перетворити десерт в шедевр декору без дорогих кондитерських пристосувань! А темперувати шоколад допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Які ще підручні засоби вам знадобляться, і як з їх допомогою прикрасити тістечко читайте в матеріалі.
Поради щодо застосування інструментарію:
1. Якщо ви вирішили приготувати кекси або міні-бісквіти, покривайте їх глазур'ю з молочного шоколаду, оскільки на темному бісквіті білий виглядає не так привабливо. Також рекомендується додати в глазур горіхи, щоб приховати нерівності бісквіта.
2. Для створення гарних бортів кондитери використовують спеціальну плівку. Завдяки їй шоколадні вироби набувають ідеального глянцю і, найголовніше, не прилипають до листу, легко з нього знімаються. Але її можна замінити звичайним канцелярським файлом, який за результатом майже не відрізнятиметься.
3. Замість спеціальних металевих форм для шоколаду можна взяти пляшку.
4. Для гарного візерунку використовується трафарет. Роздрукуйте бажаний малюнок або намалюйте самі.
5. Замість кондитерського мішка, скористайтеся звичайним пергаментом: скрутіть його в конвертик, наповніть шоколадом і намалюйте візерунок.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
Для декору десерту вам знадобляться:
• прозорий файл для паперу
• пляшка
• пергамент
• роздрукований або намальований малюнок
• шоколад – 400 г