# Гарбузовий суп з болгарським перцем і розмарином

Час приготування: 40 хв. | Кількість порцій: 5

Українські господині прекрасно знають, як приготувати гарбузовий суп - смачну і поживну сезонну страву. Але кулінарний блогер Олена Єрмоленко знає, як приготувати найсмачніший суп з болгарським перцем і розмарином і витратити на все про все не більше 40 хвилин (куди входять чистка й нарізка овочів). Смачний рецепт нижче, давайте пробувати його приготувати разом ;)

1. Розігріти духову шафу Pyramida F 120 S BLACK до температури 180 градусів.

2. Всі овочі очистити і нарізати, помідори надрізати навхрест, можна додати перець чилі, якщо любите гостре.

Як приготувати гарбузовий суп в духовці

3. Викласти овочі на деко, полити оливковою олією, посипати сіллю і розмарином. Накрити фольгою і відправити в духовку на 30 хвилин.

Викласти овочі на деко, полити оливковою олією, посипати сіллю і розмарином. Накрити фольгою і відправити в духовку на 30 хвилин.

4. Готові овочі відправляємо в блендер і збиваємо до стану пюре.

Гарбузовий суп із солодким перцем і розмарином готуємо з технікою Піраміда

5. Викладаємо на тарілку і додаємо сухарики з гречаного хліба (або будь-якого іншого за смаком).

Відгуки про техніку Піраміда. Готуємо з Pyramida

Смачного!

Олена Єрмоленко

Готує:

Олена Єрмоленко
#
Інгредієнти

• 1 невеликий гарбуз;
• 2 солодких перця;
• 1/2 синього лука;
• 4 дрібних помідори;
• 2 зубчики часнику.