Гарбузовий суп з болгарським перцем і розмарином Час приготування: 40 хв. | Кількість порцій: 5 |
Українські господині прекрасно знають, як приготувати гарбузовий суп - смачну і поживну сезонну страву. Але кулінарний блогер Олена Єрмоленко знає, як приготувати найсмачніший суп з болгарським перцем і розмарином і витратити на все про все не більше 40 хвилин (куди входять чистка й нарізка овочів). Смачний рецепт нижче, давайте пробувати його приготувати разом ;)
1. Розігріти духову шафу Pyramida F 120 S BLACK до температури 180 градусів.
2. Всі овочі очистити і нарізати, помідори надрізати навхрест, можна додати перець чилі, якщо любите гостре.
3. Викласти овочі на деко, полити оливковою олією, посипати сіллю і розмарином. Накрити фольгою і відправити в духовку на 30 хвилин.
4. Готові овочі відправляємо в блендер і збиваємо до стану пюре.
5. Викладаємо на тарілку і додаємо сухарики з гречаного хліба (або будь-якого іншого за смаком).
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Олена Єрмоленко
|
• 1 невеликий гарбуз;
• 2 солодких перця;
• 1/2 синього лука;
• 4 дрібних помідори;
• 2 зубчики часнику.