# Гарбузовий каррі з нутом і цукіні

Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 5

Гарбузовий каррі з нутом одночасно гарний тим, що постачає організм енергією, покращує травлення і чистить судини, нормалізує тиск. Спробуйте приготувати це корисне і нескладне блюдо! 

 

1. Сирий гарбуз очистіть від шкірки і наріжте кубиками 3х3 см. 

2. У велику каструлю з підігрітим рослинним маслом киньте дрібно нарізану цибулю, часник, каррі, гарбуз і, постійно помішуючи, готуйте 3 хвилини на сильному вогні. 

3. Додайте в каструлю заздалегідь приготовлену (або консервовану) сочевицю і овочевий бульйон. Доведіть суміш до кипіння. 

4. Зменшіть вогонь і продовжуйте готувати на середньому вогні, поки гарбуз не стане м'яким (приблизно 5 хвилин).

5. Засипте в каструлю з гарбузом і сочевицею нарізані кубиками цукіні, заздалегідь зварений нут і цвітну капусту, розділену на суцвіття. Готуйте на середньому вогні 5 хвилин. 

6. Зніміть з вогню і приправте сіллю і перцем за смаком. 

7. Перед подачею на стіл посипте блюдо свіжим коріандром. 

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Гарбуз – 500 г

 Сочевиця червона – 1 ст

 Нут – 400 г

 Цукіні – 2 шт

 Цибуля ріпчаста – 1 шт

 Часник – 1 зубчик

 Каррі – 2 ч. л

 Бульйон овочевий – 1 л

 Капуста цвітна – 500 г

 Коріандр свіжий – за смаком

 Олія соняшникова – 1 ст. л