# Ідеальний шоколадний торт

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 8

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" фіналістка «МайстерШеф 5» Катерина Велика розкрила рецепт смачного шоколадного торта. А приготувати цієї ласощі нам допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX. 

1. Розігріти духовку до 180 °С. Змастити круглу форму діаметром 23 см.

2. У великій мисці збити цукор і 225 г вершкового масла. Потім додати, збиваючи, яєчні жовтки.

3. Дрібно порізати або потерти 175 г шоколаду, додати в збиту суміш.

4. Протерти картопляне пюре через сито і додати в шоколадну суміш.

5. Просіяти борошно і корицю і додати в суміш.

6. Додати подрібнені горіхи. Влити молоко.

7. Вбити білки в міцну, але не суху піну, і додати в тісто.

8. Перекласти в підготовлену форму і розрівняти зверху. Зробити невелике заглиблення в середині, щоб пиріг рівномірно пропікся. Запікати 40 хвилин поки паличка, встромлена в середину, не буде виходити чистою. Дати охолонути у формі.

9. Тим часом поламати шоколад на шматочки і розтопити на водяній бані. Додати масло, що залишилося і перемішати.

10. Полити глазур'ю торт і розрівняти. Прикрасити шоколадною стружкою і подавати зі збитими вершками.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• Цукор – 200 г

• Вершкове масло –  250 г + 2 ст. л.

• Яйця – 4 шт

• Гіркий шоколад – 275 г

• Горького шоколад (натертий) – 175 г

• Волоські горіхи – 75 г

• Картопляне пюре – 165 г

• Борошно – 225 г

• Кориця – 1 ч. л.

• Какао порошок – 30 г

• Молоко –  3 ст л

• Стружка білого і гіркого шоколаду, збиті вершки – для подачі