Ідеальний шоколадний торт Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 8 |
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" фіналістка «МайстерШеф 5» Катерина Велика розкрила рецепт смачного шоколадного торта. А приготувати цієї ласощі нам допоможе духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
1. Розігріти духовку до 180 °С. Змастити круглу форму діаметром 23 см.
2. У великій мисці збити цукор і 225 г вершкового масла. Потім додати, збиваючи, яєчні жовтки.
3. Дрібно порізати або потерти 175 г шоколаду, додати в збиту суміш.
4. Протерти картопляне пюре через сито і додати в шоколадну суміш.
5. Просіяти борошно і корицю і додати в суміш.
6. Додати подрібнені горіхи. Влити молоко.
7. Вбити білки в міцну, але не суху піну, і додати в тісто.
8. Перекласти в підготовлену форму і розрівняти зверху. Зробити невелике заглиблення в середині, щоб пиріг рівномірно пропікся. Запікати 40 хвилин поки паличка, встромлена в середину, не буде виходити чистою. Дати охолонути у формі.
9. Тим часом поламати шоколад на шматочки і розтопити на водяній бані. Додати масло, що залишилося і перемішати.
10. Полити глазур'ю торт і розрівняти. Прикрасити шоколадною стружкою і подавати зі збитими вершками.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• Цукор – 200 г
• Вершкове масло – 250 г + 2 ст. л.
• Яйця – 4 шт
• Гіркий шоколад – 275 г
• Горького шоколад (натертий) – 175 г
• Волоські горіхи – 75 г
• Картопляне пюре – 165 г
• Борошно – 225 г
• Кориця – 1 ч. л.
• Какао порошок – 30 г
• Молоко – 3 ст л
• Стружка білого і гіркого шоколаду, збиті вершки – для подачі