Їстівний топпер для прикраси тортів Час приготування: 20-40 хв. | Кількість порцій: 2-4 |
На кухні шоу "Все буде добре" Надя Матвєєва і Ліза Глинська. Тільки от готувати буде таємний гість. Секрети приготування їстівного топпера для прикраси тортів, невідомий гість продемонструє на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Приступаємо:
1. Желатин розмочуємо в холодній воді. Після відправляємо його на 1 хвилину в мікрохвильову піч.
2. Починаємо збивати желатин на низьких обертах.
3. Поступово вводимо цукрову пудру, збиваємо.
4. Пастілаж розгортаємо. Вирізаємо потрібну форму за допомогою трафарету.
5. На водяній бані темперуємо шоколад. Додаємо какао-масло.
6. За допомогою гарячого шоколаду і трафарету виводимо потрібне слово.
7. Відправляємо на 10 хвилин в холодильник для застигання.
8. Прикрашаємо наш торт.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• желатин
• холодна вода
• цукрова пудра
• шоколад
• какао-масло