# Як приготувати тонкі, акуратні і нервучкі млинці

Час приготування: 25-30 хв. | Кількість порцій: 4-6

Рецепт млинців від Марини Шевченко не дуже звичайний. У ньому є три секрети, які допоможуть вам приготувати тонкі млинці і акуратні, а також уникнути того, щоб вони рвалися в процесі смаження. Дивіться рецепт млинців від Марини Шевченко і запам'ятовуйте секрети смачних і гарних млинців приготованих на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.

 

Приступаємо:

1. Відокремлюємо жовтки від білків.

2. У жовтки додаємо цукор, сіль, соду і збиваємо.

3. В отриману суміш додаємо 100 г кефіру, борошно, кукурудзяний крохмаль, змішуємо.

4. Додаємо другу частину кефіру, збиваємо.

5. Додаємо олію.

6. В окремій ємності збиваємо білок і додаємо його в тісто.

7. Даємо тісту настоятися 10-15 хвилин і смажимо на добре прогрітій сковороді.

 

Смачного!

сенсорні кухонні плити Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яйця – 2 шт.

• цукор – 2 ст.л.

• сіль – 1/3 ч.л.

• сода – на кінчику ножа

• кефір – 500 г

• борошно – 100 г

• кукурудзяний крохмаль – 50 г

• соняшникова олія – 30 г