Як приготувати тонкі, акуратні і нервучкі млинці Час приготування: 25-30 хв. | Кількість порцій: 4-6 |
Рецепт млинців від Марини Шевченко не дуже звичайний. У ньому є три секрети, які допоможуть вам приготувати тонкі млинці і акуратні, а також уникнути того, щоб вони рвалися в процесі смаження. Дивіться рецепт млинців від Марини Шевченко і запам'ятовуйте секрети смачних і гарних млинців приготованих на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B.
Приступаємо:
1. Відокремлюємо жовтки від білків.
2. У жовтки додаємо цукор, сіль, соду і збиваємо.
3. В отриману суміш додаємо 100 г кефіру, борошно, кукурудзяний крохмаль, змішуємо.
4. Додаємо другу частину кефіру, збиваємо.
5. Додаємо олію.
6. В окремій ємності збиваємо білок і додаємо його в тісто.
7. Даємо тісту настоятися 10-15 хвилин і смажимо на добре прогрітій сковороді.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• яйця – 2 шт.
• цукор – 2 ст.л.
• сіль – 1/3 ч.л.
• сода – на кінчику ножа
• кефір – 500 г
• борошно – 100 г
• кукурудзяний крохмаль – 50 г
• соняшникова олія – 30 г