Томатний суп з квасолею та маслинами Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 4 |
На порядку денному – смачний супчик, який готується дуже легко. Трохи витраченого часу – і прекрасний обід у вас на столі! Приступаємо.
1. Цибуля, часник і чилі дрібно подрібнити. Картоплю очистити і нарізати середніми кубиками. Маслини нарізати кільцями.
2. У каструлі з товстим дном розігріти олію, додати цибулю, часник, чилі і прянощі, готувати, помішуючи 2-3 хвилини. Додати картоплю і тушкувати ще пару хвилин.
3. Додати томати у власному соку, довести до кипіння і влити бульйон або воду. Перемішати, накрити кришкою і готувати на невеликому вогні 15 хвилин.
4. Пюріровать суп за допомогою блендера. Додати в суп квасолю, маслини і пасту, накрити кришкою і продовжити готувати ще хвилин 7, поки паста не буде готова.
5. Готовий суп розлити по тарілках, присипати за бажанням тертим пармезаном і капнути оливкову олія. Подавати з підсушеним багетом або Чіабатою.
Смачного! Гарного вам настрою!
Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Едуард Насиров
|
• томати у власному соку - 1 банка
• квасоля в нейтральному соусі - 1 банка
• цибуля - 1 шт
• бульйон / окріп - 500 мл
• картопля - 2-3 шт
• оливкова олія - 2 ст.л.
• часник - 3 зуб.
• маслини - 1/2 банки
• перець чилі - 1 шт
• чорний перець і сіль – за смаком
• дрібна паста для супа - 1/2 ск.
• італійські трави - 1 ч.л.