# Томатний суп з квасолею та маслинами

Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 4

 Відгуки про варильні поверхні Pyramida

На порядку денному – смачний супчик, який готується дуже легко. Трохи витраченого часу і прекрасний обід у вас на столі! Приступаємо.

1. Цибуля, часник і чилі дрібно подрібнити. Картоплю очистити і нарізати середніми кубиками. Маслини нарізати кільцями.

 Готуємо на техніці Pyramida

2. У каструлі з товстим дном розігріти олію, додати цибулю, часник, чилі і прянощі, готувати, помішуючи 2-3 хвилини. Додати картоплю і тушкувати ще пару хвилин.

 На техніці Pyramida готує кулінарний блогер Едуард Насиров

3. Додати томати у власному соку, довести до кипіння і влити бульйон або воду. Перемішати, накрити кришкою і готувати на невеликому вогні 15 хвилин.

 Як приготувати томатний суп за рецептом Едуарда Насирова на техніці Pyramida

4. Пюріровать суп за допомогою блендера. Додати в суп квасолю, маслини і пасту, накрити кришкою і продовжити готувати ще хвилин 7, поки паста не буде готова.

Відгук про варильні поверхні Pyramida від Едуарда Насирова

5. Готовий суп розлити по тарілках, присипати за бажанням тертим пармезаном і капнути оливкову олія. Подавати з підсушеним багетом або Чіабатою.

 Відгуки про варильні поверхні PyramidaСмачного! Гарного вам настрою!


Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

 томати у власному соку - 1 банка

 квасоля в нейтральному соусі - 1 банка 

 цибуля - 1 шт

 бульйон / окріп - 500 мл 

 картопля - 2-3 шт

 оливкова олія - 2 ст.л.

 часник - 3 зуб.

 маслини - 1/2 банки 

 перець чилі - 1 шт

 чорний перець і сіль – за смаком

 дрібна паста для супа - 1/2 ск.

 італійські трави - 1 ч.л.