# Тако по-мексиканськи

Час приготування: 30 хв | Кількість порцій: 4

Наші нові герої - Даша і Микита, закохана сімейна пара, вони люблять експериментувати з рецептами, вибираючи кращий, тестуючи кулінарні шедеври під час званих обідів з друзями. Фірмовий сімейний рецепт цибулевого пирога зберігається в таємниці, адже це - головні ласощі на Дні народжень і сімейний свята. Даша жартує, що друзі приходять до них з Микитою саме заради шматочка пирога. :)

Даша і Микита - готуємо на техніці Pyramida

Ну а сьогодні ми приготуємо разом з Дашею і Микитою гостру мексиканську закуску - тако. Асистувати нам буде індукційна варильна поверхня Pyramida IFEA 640 B

Тако отримали популярність по всьому світу і рецепт просто адаптувати для українських реалій. Головне - підібрати спеції, які подобаються саме вам. З начинкою також вітаються експерименти. Для приготування тако необхідні спеціальні коржики, вони продаються в будь-якому супермаркеті. Для начинки беріть будь-яке м'ясо або морепродукти, додайте овочі і чорну дрібну квасолю (або червоні боби). Гостроту допоможуть збити яблуко, зелений салат і ніжний йогурт.

І так, приступаємо.

1. Фарш викласти в сковороду, змащену оливковою олією, обсмажити до золотистого кольору. Ми використовували потужну конфорку варильної поверхні Pyramida IFEA 640 B, вона нагрівається до необхідної температури дуже швидко і економить час і ресурси на підготовку.

Готуємо тако за допомогою техніки Pyramida
2. Приправити фарш паприкою і насінням фенхеля, зменшити вогонь і помішувати, щоб не пересмажилося.

3. Додати чорну квасолю разом з соком, довести до кипіння, посолити і поперчити. Зменшити вогонь і довести до кремоподібного стану.

Готуємо на техніці Pyramida. Відгуки користувачів і блогерів про техніку Pyramida4. Обсмажити часник на оливковій олії. Зелену цибулю порізати крупно (приблизно на 1,5 см), додати до часнику і обсмажити близько трьох хвилин все разом до м'якого стану. Посипати насінням кмину.

Відгуки користувачів про техніку Pyramida: духовка і варильна поверхня Pyramida5. Тонко нашаткувати салат і петрушку. Помідори і авокадо нарізати кубиками, покришити перець чилі. Яблуко можна натерти на тертці або нарізати дрібно соломкою. Прибрати салат в глибоку тарілку і заправити соком цілого лайма і соєвим соусом.

Як готувати на техніці Pyramida: відгуки користувачів і кулінарних блогерів6. Тако розкласти на тарілці або спеціальній підставці і по черзі заповнити. Спочатку викладається пюре з чорної квасолі з зеленою цибулею, потім фарш і зверху – салат. Все це можна заправити знежиреним йогуртом або сметаною, додавши солодкий соус чилі.

Як приготувати смачні тако - техніка Pyramida

Традиційні тако робляться з кукурудзяного або пшеничного тортильи c різноманітною начинкою – яловичиною, свининою, курятиною, морепродуктами, чорізо, пересмаженим бобами, овочами, тушкованою м'якоттю мексиканського кактуса. Ми використовували яловичий фарш і червоні боби як основу для страви. Але хто заважає експериментувати і доповнити блюдо своїм секретним інгредієнтом? ;)

Смачного!

 

Над проектом працювали:

Даша і Микита - наші гості і шефи.
Фотограф: Стелла Мельниченко.
Дякуємо «Власній кухні» за відмінну і функціональну локацію.

Джерело: thedevochki.com/2018/10/04/pyramida-vkusa-dasha-nikita-i-tako

The Devochki

Готує:

The Devochki
#
Інгредієнти

• Коржі «Тако» - 8 штук

Яловичий фарш - 400 г

Чорна консервована квасоля - 1 банка

Салат романо - 1 штука

Оливкова олія - 100 мл

Часник - 3 зубчики

Насіння фенхеля - 1 чайна ложка

Мелена кмин - щіпка

Зелена цибуля - 4 стебла

Солодкий соус чилі - за смаком

Натуральний знежирений йогурт - 150 г

Авокадо - 1 штука

Яблуко - 1 штука

Помідори черрі - 6 штук

Лайм - 1 штука

Соєвий соус - за смаком

Паприка - за смаком

Рубана петрушка - 20 г

Перець чилі - 1 штука