# Кисло-солодка свинина по-китайськи

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 5

Кисло-солодка свинина з додаванням кетчупу, ананасу і солодкого перцю неймовірно популярна сьогодні в китайських ресторанах по всьому світу. М'ясо, приготоване за цим рецептом, володіє незвичайним пікантним кисло-солодким смаком з нотками кориці. Свинина по-китайськи добре підійде для дружніх посиденьок з легким світлим пивом. Як гарнір до неї можна подати відварний рис або рисову локшину. 

 

1. Для приготування кляру, змішайте 1 столову ложку крохмалю, борошно і пекарський порошок. Додайте 1 столову ложку масла і води, щоб вийшло густе тісто. 

2. Свинину розріжте на кубики по 1,5-2 см.

3. На сильно розігріту сковорідку додайте трохи соняшникової олії і засипте дрібно нарізані овочі, обсмажте 1,5-2 хвилини і висипте овочі на тарілку. 

4. Вилийте інше рослинне масло в вок, нагрійте, щоб майже почало диміти. Занурте кубики свинини в тісто і опустіть в гарячу олію до готовності. Дістаньте і складіть на рушники, щоб позбутися зайвої олії. 

5. Для соусу: змішайте ананасовий сік, томатну пасту, розпушувач тіста, часник, цукор і винний оцет. Розігрійте в сковороді до густоти. 

6. Додайте в сковорідку овочі і обсмажене м'ясо, перемішайте і варіть 1,5-2 хвилини.

7. Страва готова!

Смачного! 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»

#
Інгредієнти

 Свинина – 1 шт

 Цибуля ріпчаста – 1 шт

 Перець зелений – 1 шт

 Морква – 225 г

 Ананас – 225 г

 Паростки бамбука – 25 г

 Борошно пшеничне – 125 г

 Крохмаль картопляний – 3 ст.л

 Пекарський порошок – 1,5 ст.л

 Цукор – 125 г

 Олія рослинна – 150 мл

 Оцет винний білий – 125 г

 Часник – 2 зубчики

 Паста томатна – 4 ст.л

 Сік ананасовий  – 5 ст.л