Салат «Свіча»
Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 3
Сьогодні ми приготуємо одну з найбільш несподіваних і оригінальних страв - салат «Свіча». Сергій Калінін запевняє, що приготував його, ви точно полоні гостей своїм кулінарним шедевром, адже і подача, і смак у салату просто дивовижні. А швидко і смачно підготувати всі інгредієнти йому допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. Дивіться, як приготувати салат «Свіча» в нашому відео.
Приготування:
1. Яблуко очищаємо і нарізаємо кубиками.
2. Подрібнюємо горіхи і трохи обсмажуємо.
3. Горіхи слід карамелізувати. На сковороду до горіхів додаємо цукор. Коли цукор карамелізіруется додаємо корицю, перемішуємо і знімаємо з плити.
4. Салат слід подавати в салатниці, схожих на коньячні келихи. Змащуємо їх майонезом і посипаємо подрібненим кропом.
5. Нарізаємо відварну курячу грудку кубиками. Додаємо до неї яблука, маринована цибуля, майонез, карамелізовані горіхи і сіль, перець за смаком.
6. Викладаємо салат в келихи.
7. Сир нарізаємо слайсами. За допомогою болгарського перцю та сиру формуємо свічку. Встановлюємо на салат.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
• зелене яблуко – 1 шт.
• грецькі горіхи – 1 стакан
• сахар – 1 ст.л
• кориця – 1 ч.л.
• кроп – 50 г
• куряча грудка – 1 шт.
• маринованна цибуля – 1 ст.л.
• майонез – 100 г
• сир твердий – 100 г
• солодкий перець – 1 шт.