Суп із рибою та селерою Час приготування: 1 г 10 хв | Кількість порцій: 4 |
Якої страви найчастіше хочеться восени? Легкої та вітамінної, але щоб і ситна була, і зігріти змогла. Такий поживний рибний супчик – ідеальний варіант після бадьорої прогулянки осіннім парком. Ніжна форель чудово розкривається у прозорому овочевому бульйоні. А кисло-солодкі ноти свіжих томатів та селери нададуть супу необхідної пікантності та насиченості смаку. На варильній поверхні Pyramida VCH 640/1 UCC Rustico усі етапи приготування можна значно пришвидшити, без ризику для смакових якостей страви. Як приготувати легкий суп із рибою та селерою? Кращий рецепт – у нашому відеоролику.
Готуємо суп із рибою та селерою:
1. Готуємо овочі для бульйону: моркву та цибулю чистимо та нарізаємо крупними шматочками.
2. Цибулю та моркву кладемо до каструлі, додаємо стебла петрушки, кропу та селери, зубчик часника, лавровий лист та перець горошком.
3. Все заливаємо водою та варимо до готовності овочів.
4. Розігріваємо сковорідку з оливковою олією, додаємо дрібно нарізану цибулю, часник та селеру, все перемішуємо та тушкуємо на середньому вогні протягом 15 хвилин.
5. Форель чистимо та розрізаємо філейну частину на крупні шматки.
6. Чистимо картоплю та крупно нарізаємо.
7. Помідори миємо та розрізаємо на четвертинки.
8. Нарізані картоплю та помідори закладаємо у чисту каструлю, додаємо 3 лаврових листочки та заливаємо овочевим бульйоном.
9. Ставимо каструлю з картоплею та помідорами на плиту, солимо та варимо 15 хвилин до готовності картоплі.
10. Додаємо тушковану цибулю з селерою, перемішуємо та варимо 5 хвилин.
11. Додаємо рибне філе, перемішуємо та варимо ще 15 хвилин.
12. Готовий суп наливаємо у тарілку, збризкуємо соком лимона та посипаємо кропом.
Після фінального збризкування супу лимонним соком, покваптесь. Адже найбільше такий супчик смакує гарячим. Якщо готуємо разом з Pyramidа – хвиля позитивних емоцій гарантована.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Tasty Stories
|
• філе форелі - 700 г.
• цибуля - 2 шт.
• помідори - 3 шт.
• морква - 1 шт.
• селера - 4 гілки
• часник - 6 зуб.
• картопля - 3 шт.
• лавровий лист - 4 шт.
• лимон - 1/2 шт.
• петрушка - мал. пучок
• кріп - мал. пучок
• морська сіль - за смаком
• мелений чорний перець - за смаком
• вода - 2,5-3 л.
• оливкова олія