Судак під шубою
|
Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.
А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.
В гостях передачі "Все буде добре" - український шеф-кухар балканського походження Артем Радучіч. Він представляє свій рецепт судака. В приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.
Чи не весь час м'ясом наїдатися, можна і рибкою поласувати;)
1. Приготувати картопляне пюре: відварити картоплю, потовкти, додати вершкове масло.
2. Запарити мак в окропі на півгодини. Коли мак стане м'яким, ввести його в пюре, перемішати.
3. Приготувати маринад і соус для запікання. В лимонний сік додати натерту цедру і імбирний корінь. Додати сіль, чебрець, перець за смаком.
4. Нарізати філе судака товщиною не більше 2 см. Маринувати філе судака 3 хвилини.
5. Домашній кетчуп розвести з бульйоном, додати листочки чебрецю, волоські горіхи, перець, сіль, цукор. 2-3 хвилини кип'ятити в соуснику.
6. На змащене маслом деко викласти один на інший шматочки маринованого судака, поливаючи кожен з них соусом.
7. Приготувати соус песто. Нарізати часник і базилік. Додати волоські горіхи, оливкову олію, сіль.
8. Поступово ввести в соус борошно і пармезан. Виліпити з отриманого тіста круг і накрити їм рибу.
9. Випікати рибу разом з тістом в духовці при 180° 15 хвилин.
10. Приготувати буряковий соус: з буряка зробити фреш, закип'ятити, додати сіль, перець, варити до загустіння.
11. На тарілку викласти картопляне пюре, потім рибу з соусом песто, ще трохи пюре, прикрасити буряковим соусом.
Смачного!
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
Для риби:
• судак – 0,5 кг
• картопля – 0,5 кг
• мак – 1 ч. л.
• чебрець – 6 гілочок
• імбир – 20 г
• лимон – 300 г
• домашній кетчуп
• бульйон
• горіх волоський – 30 г
• буряк – 100 г
• молоко – 2 ст. л.
• сіль, перець – за смаком.
Для соусу песто:
• пармезан – 120 г
• базилік – 30 г
• оливкова олія – 60 г
• сіль, перець – за смаком
• лимонний сік – 20 мл
• горіх волоський – 30 г
• часник – 1 головка
• борошно – 50 г