# Судак під шубою

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей.

В гостях передачі "Все буде добре" - український шеф-кухар балканського походження Артем Радучіч. Він представляє свій рецепт судака. В приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX.

Чи не весь час м'ясом наїдатися, можна і рибкою поласувати;)

1. Приготувати картопляне пюре: відварити картоплю, потовкти, додати вершкове масло. 

2. Запарити мак в окропі на півгодини. Коли мак стане м'яким, ввести його в пюре, перемішати. 

3. Приготувати маринад і соус для запікання. В лимонний сік додати натерту цедру і імбирний корінь. Додати сіль, чебрець, перець за смаком.

4. Нарізати філе судака товщиною не більше 2 см. Маринувати філе судака 3 хвилини. 

5. Домашній кетчуп розвести з бульйоном, додати листочки чебрецю, волоські горіхи, перець, сіль, цукор. 2-3 хвилини кип'ятити в соуснику.

6. На змащене маслом деко викласти один на інший шматочки маринованого судака, поливаючи кожен з них соусом.

7. Приготувати соус песто. Нарізати часник і базилік. Додати волоські горіхи, оливкову олію, сіль. 

8. Поступово ввести в соус борошно і пармезан. Виліпити з отриманого тіста круг і накрити їм рибу. 

9. Випікати рибу разом з тістом в духовці при 180° 15 хвилин. 

10. Приготувати буряковий соус: з буряка зробити фреш, закип'ятити, додати сіль, перець, варити до загустіння. 

11. На тарілку викласти картопляне пюре, потім рибу з соусом песто, ще трохи пюре, прикрасити буряковим соусом.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для риби:

• судак – 0,5 кг

• картопля – 0,5 кг

• мак – 1 ч. л.

• чебрець – 6 гілочок

• імбир – 20 г

• лимон – 300 г

• домашній кетчуп

• бульйон

• горіх волоський – 30 г

• буряк – 100 г

• молоко – 2 ст. л.

• сіль, перець – за смаком.


Для соусу песто:

• пармезан – 120 г

• базилік – 30 г

• оливкова олія – 60 г

• сіль, перець – за смаком

• лимонний сік – 20 мл

• горіх волоський – 30 г

• часник – 1 головка

• борошно – 50 г