# Стракотто з яловичих щік

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно. 

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" Тетяна Литвинова. Вона ділиться з нами рецептом ситного італійського блюда - стракотто. В приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B. 

Дивлячись на апетитний результат ми нервово ковтаємо слину і беремо рецепт на озброєння, щоб приготувати його в цей же вечір.

1. Яловичі щоки обсмажити з усіх боків в суміші вершкового і оливкової олії, додавши часник і чебрець.

2. Підсмажені щоки викласти в сотейник.

3. Всі овочі і гриби нарізати і обсмажити на тій самій олії, прибравши часник і чебрець, 2-3 хвилини до золотистої скоринки.

4. Влити вино. Довести до кипіння. 

5. Перелити овочеву суміш в сотейник до щік і тушкувати 3 години. 

6. Готові щоки витягнути і загорнути у фольгу. 

7. Овочі у вині перебити блендером в соус.

8. На гарнір відварити картоплю і моркву в формі діжок. 

9. Подавайте щоки з овочами, соусом і петрушкою.


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• яловичі щоки – 400 г

• цибуля – 2 шт

• морква – 1 шт

• стебло селери – 200 г

• картопля – 2-3 шт

• оливкова олія – 50 мл

• петрушка – 20 г

• консервовані помідори – 400 г

• вино червоне сухе – 400 мл

• печериці – 100 г

• вершкове масло – 50 г

• часник – 1 зубчик

• чебрець – 1 гілочка