# Спагетті зі шпинатом під томатним соусом

Час приготування: 30 хв | Кількість порцій: 1

Цю страву ми жартома називаємо кухонним експресіонізмом. Чи може це все ж таки сюрреалізм? У будь-якому випадку, фінальний вигляд страви справляє сильне візуальне враження. Спагетті у зеленому кремі зі шпинату, з яскраво червоним томатним соусом та свіжозвареними перепелиними яйцями. Таке поєднання кольорів, контурів та текстур прийдеться до смаку найвибагливішим поціновувачам живопису. А варильна поверхня Pyramida VCH 640/1 UCC Rustico допоможе перетворити процес готування на справжнє мистецтво. Як приготувати спагетті зі шпинатом під томатним соусом? Кращий рецепт у нашому відеоролику. 

Готуємо спагетті зі шпинатом під томатним соусом:

1. Відварюємо спагетті у підсоленій воді.

2. Доки спагетті варяться, робимо хрестоподібний надріз на томатах та заливаємо їх окропом.

3. Листя шпинату миємо та обсушуємо, кладемо до блендеру, додаємо вершки та подрібнюємо до однорідної консистенції.

4. Дістаємо з окропу томати, знімаємо шкірочку.

5. Чистимо часник та давимо зубчики, як показано на відео.

6. На варильній поверхні обираємо необхідний режим та розігріваємо сковорідку з оливковою олією.

7. Помішуючи, підсмажуємо наш часник та томати, збризкуючи лимонним соком вкінці приготування.

8. Готові томати перетираємо або подрібнюємо у блендері до однорідної консистенції.

9. Відварюємо перепелині яйця, очищуємо та розрізаємо навпіл.

10. Готові спагетті змішуємо зі шпинатно-вершковим кремом, викладаємо половинки яєць та додаємо томатний соус.

11. Посипаємо страву улюбленим тертим сиром. 

До речі, така страва напрочуд фотогенічна, тому перш ніж скуштувати її, не змарнуйте можливості прикрасити свою фотострічку черговим яскравим кадром! Якщо готуємо разом з Pyramidа – натхнення не залишатиме вас.

Смачного!

Tasty Stories

Готує:

Tasty Stories
#
Інгредієнти

спагетті твердих сортів – 500 г.

томати - 1 кг.

шпинат - пучок

вершки 10% - 50 мл.

• часник - 2 зубчика

• оливкова олія - 2 ст.л.

• перепелині яйця - 10 шт.

• лимон - 1/3 частина

твердий сир - 150 г.

сіль/перець - за смаком