# Смішна ковбаса

Час приготування: 90 хвилин | Кількість порцій: 7

К 1 квітня талановитий кулінарний блогер Марина Ярославцева підготувала рецепт смачної домашньої ковбаси з курячого і печінкового фаршу. 

1. Перекручуємо філе на м'ясорубці на найдрібнішій решітці два рази. 

2. Додаємо молоко, яйця, спеції і добре перемішуємо, викладаємо до половини ветчінниці.

Домашня ковбаса з технікою Pyramida3. Печінку перекручуємо на крупній решітці. На дрібній неможна, буде каша.

4. Вмішуємо його в залишився курячий, солимо, перчимо і укладаємо до верху ветчінниці. 

5. Зав'язуємо, натягуємо прес.

Домашня ковбаса з технікою Pyramida6. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку на годину. Вибираємо традиційний режим. 

Смачна домашня ковбаса готова! Облизуємо пальчики і пригощаємо всіх;)

Домашня ковбаса з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Марина Ярославцева

Джерело: rebro-a-dama.livejournal.com

Марина Ярославцева

Готує:

Марина Ярославцева
#
Інгредієнти

 Куряче філе – 1 кг

 Печінка – 300 г

 Молоко – 200 г

 Яйце – 3 шт

 Спеції – за смаком