Смішна ковбаса Час приготування: 90 хвилин | Кількість порцій: 7 |
К 1 квітня талановитий кулінарний блогер Марина Ярославцева підготувала рецепт смачної домашньої ковбаси з курячого і печінкового фаршу.
1. Перекручуємо філе на м'ясорубці на найдрібнішій решітці два рази.
2. Додаємо молоко, яйця, спеції і добре перемішуємо, викладаємо до половини ветчінниці.
3. Печінку перекручуємо на крупній решітці. На дрібній неможна, буде каша.
4. Вмішуємо його в залишився курячий, солимо, перчимо і укладаємо до верху ветчінниці.
5. Зав'язуємо, натягуємо прес.
6. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку на годину. Вибираємо традиційний режим.
Смачна домашня ковбаса готова! Облизуємо пальчики і пригощаємо всіх;)
Автор: кулінарний блогер Марина Ярославцева
Джерело: rebro-a-dama.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Марина Ярославцева
|
• Куряче філе – 1 кг
• Печінка – 300 г
• Молоко – 200 г
• Яйце – 3 шт
• Спеції – за смаком