# Сирний суп

Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 6-8

Як приготувати сирний суп? Покаже учасниця групи «ВІА Гра» Анастасія Кожевникова на варильній поверхні Pyramida CFEA 641 B! Потіште друзів і близьких цією ситною і смачною стравою. Дізнайтеся, як приготувати сирний суп в нашому матеріалі!

Приправа каррі стимулює травлення. Якщо додати її в цей досить калорійний суп, то він краще засвоїться організмом і не відкладеться на боках у вигляді зайвих кілограмів. Куркума також є потужним борцем із зайвою вагою. В її складі є спеціальний компонент куркумін - природний антиоксидант, який сприяє розщепленню жирів.

Секрет смачного сирного супу в правильних пропорціях: на 1 літр потрібно брати 100 грам плавленого сирку.


Як приготувати сирний суп​:

1. Картоплю почистити, нарізати кубиками, залити водою 2 л і поставити варитися.

2. Цибулю, моркву, болгарський перець нарізати. Форма нарізки не має значення.

3. Обсмажити цибулю, часник, моркву, болгарський перець до золотистого кольору.

4. Додати до картоплі обсмажені овочі, сіль, перець і лавровий лист.

5. Варити суп на маленькому вогні.

6. Обсмажити мисливські ковбаски, додати в суп.

7. Щоб суп мав більш ніжну текстуру додати вівсяні пластівці.

8. Проварити суп 15 хвилин.

9. Потім додати в суп нарізані на невеликі кубики плавлені сирки.

10. Одразу ж додати вершки, проварити суп ще 5 хвилин.

11. У кінці додати в суп спеції каррі і куркуми для пікантності.

12. Збити суп у блендері в пюре.

13. Подавати суп з сухариками з чорного хліба і подрібненим кропом

.

Смачного!

сирний крем суп в програмі все буде добре з технікою Pyramida

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

Для супу:

• сирок плавлений (вершковий) 55% жирності - 2 шт. (по 100 г)

• картопля (середня) - 2-3 шт.

• цибуля ріпчаста – 1 шт.

• морква – 1 шт.

• болгарський перець (червоний) – 0,5 шт.

• мисливські ковбаски – 2-3 шт.

• вершки 20% жирності – 100 мл

• вівсяні пластівці – 1 ст.л.

• куркума – щіпка

• каррі – щіпка

• сіль, перець – за смаком

• лавровий лист – 1-2 шт.

• часник – 2 зуб.

 

Для подачи:

• сухарики из черного хлеба – 50 г

• укроп – 3 веточки