# Сібас, запечений у морській солі

Час приготування: 20-25 хвилин | Кількість порцій: 4

Це оригінальне і просте блюдо, можна приготувати в духовці Pyramida за 20 хвилин! Експериментуйте і підкорюйте всіх своїми кулінарними шедеврами! 

 

1. Збийте 3 білки, додайте 1 кг морської солі, ретельно перемішайте і зробіть з отриманої маси подушку для сібаса. 

2. Зафаршируйте сібас розмарином і помідорами чері і викладіть на деко з подушкою з солі. 

3. Змастіть рибу маслом і накрийте зверху лишиковою соляною масою. 

4. Поставте сібас в духовку Pyramida, на температуру 220 градусів, орієнтовно на 20-25 хвилин. 

 

Побажання користувачам техніки Pyramida: 

"Смачного! Експериментуйте з технікою Pyramida!"

#
Інгредієнти

 Середземноморський сібас – 1 кг

 Розмарин – 1-2 ветки

 Черрі – 200 г

 Яйця – 3 белка

 Морська сіль – 1 кг