Сібас, запечений у морській солі Час приготування: 20-25 хвилин | Кількість порцій: 4 |
Це оригінальне і просте блюдо, можна приготувати в духовці Pyramida за 20 хвилин! Експериментуйте і підкорюйте всіх своїми кулінарними шедеврами!
1. Збийте 3 білки, додайте 1 кг морської солі, ретельно перемішайте і зробіть з отриманої маси подушку для сібаса.
2. Зафаршируйте сібас розмарином і помідорами чері і викладіть на деко з подушкою з солі.
3. Змастіть рибу маслом і накрийте зверху лишиковою соляною масою.
4. Поставте сібас в духовку Pyramida, на температуру 220 градусів, орієнтовно на 20-25 хвилин.
Побажання користувачам техніки Pyramida:
"Смачного! Експериментуйте з технікою Pyramida!"
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• Середземноморський сібас – 1 кг
• Розмарин – 1-2 ветки
• Черрі – 200 г
• Яйця – 3 белка
• Морська сіль – 1 кг