Букет квітів з шоколаду Час приготування: 40-50 хв. | Кількість порцій: 1 |
Хочете здивувати кохану людину, а букет квітів звучить банально? Тоді зробіть букет з шоколаду! Разом з нашим експертом Тетяною Шварц, Ви дізнаєтеся що Вам знадобиться для їх приготування. У приготуванні букета з шоколаду допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
Приступаємо до приготування:
1. Приготувати глюкозний сироп.
2. Розтопити шоколадну глазур на водяній бані.
3. Влити сироп в шоколад і швидко перемішати.
4. Загорнути масу в харчову плівку і помістити в холодильник на 12 годин.
5. Шоколадне тісто добре розім'яти, розкачати до 1 мм.
6. Вирізати за допомогою форми заготовки для пелюсток.
7. Сформувати пелюстки, постійно розминаючи край виробу, щоб він вийшов тонше основи.
8. Пелюстки в шаховому порядку прикріпити до цукерці на паличці.
9. Краї пелюсток підфарбувати натуральним барвником за допомогою пензлика.
Формируємо букет:
1. З пінопласту вирізати круглу затовку.
2. Квіти вставити в пінопласт, формуючи букет.
3. Між квітів розмістити листочки.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• шоколадна глазур (біла, рожева, зелена) – по 450 г
• глюкозний сироп– 120 г
• паприка – 2 г
• куркума – 2г
• крохмаль – 10 г