# Шоколадно-банановий крем

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 8

Це просто супер універсальний крем. У складі мінімум інгредієнтів, без жирних вершків і масла, його можна використовувати як доповнення до млинців або тостів, можна перешаровувати торти або просто їсти ложкою. І щоб остаточно вас переконати – цей крем із корисних (при вживанні в помірній кількості, звичайно :) Юлія Кубрак, засновниця проекту "Люди. Щастя. Пироги." рекомендує його;)

 Як приготувати шоколадний крем - поради від Pyramida

1. Щоб не бруднити багато посуду, банани пюріруємо занурювальним блендером прямо в сотейнику.

2. Апельсиновий сік додаємо до бананів разом з цукром.

3. Ставимо на середній вогонь хвилин на 7, періодично помішувати.

Хочу похвалитися функцією таймер на моїй варильній поверхні Pyramida. Це неймовірно зручно! Після закінчення встановленого часу, конфорка просто відключається з ненав'язливим сигналом. Дуже корисна функція. Використовую завжди, коли точно знаю час готування.

 Готуємо шоколадно-банановий крем на варильній поверхні Pyramida

4. Загуслу суміш знімаємо з вогню і додаємо в неї шоколад, перемішуємо до розчинення.

Крем готовий! Можете розлити по банках і зберігати в холодильнику (до 2-х тижнів).

Готуємо шоколадно-банановий крем на варильній поверхні Pyramida

Мені було цікаво проекспериментувати і я його запекла в своїй незамінній помічниці – духовій шафі Pyramida. Запечений крем сподобався навіть більше, смак став глибше, а текстура щільніше.


Ароматної вам Осені :)

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.
Джерело:  facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

 банани (я завжди використовую зрілі, в них більше аромату) - 2 шт

 свіжовичавлений апельсиновий сік - 50 мл

 цукор (краще взяти тростинний) - 3 ст.л.

 чорний шоколад (я використовую органічний 72%) - 100 г