# Морозиво семіфредо з праліне

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 5-6

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою PyramidaХто сказав, що морозиво – це літній десерт?) Кулінарний блогер Едуард Насиров сьогодні ділиться з нами одним з найулюбленіших варіантів! Не бійтеся: готувати смачне морозиво можна запросто вдома! Головне – дотримуватися нескладної інструкції! Допомагати в приготуванні буде для варильна поверхня Pyramida VCH 640/0 U – перша модель, вироблена в Україні.

1. Фундук обсмажити, очистити від лушпиння.

2. Зі 100 г цукру зварити карамель і додати в неї фундук, перемішати і вилити карамель на перевернутий деко. Дати застигнути.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida3. Після застигання подрібнити горіхи в блендері до крихт.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida4. Прогріти вершки з ваніллю до гарячого стану. Додати злегка збиті з цукром, що залишилися жовтки, перемішати і поставити на середній вогонь (режим 4-5), варити помішуючи до легкого загустіння.

5. Додати в крем горіхову крихту.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida6. Збити білки до м'яких пиків, додавши дрібку солі. Ввести білки обережно в отриманий крем. Розлити крем по формах і відправити в морозильник на 3-4 години.

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida7. Перед подачею можна прикрасити шоколадом або за своїм бажанням.

Смачного!!!

 Морозиво семіфредо з праліне готуємо з технікою Pyramida

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

 Фундук – 1 склянка

 Цукор – 150 г

 Яйця – 3 шт

 Вершки жирні – 400 мл (33-35%)

 Сіль – щіпка

 Ванільний екстракт – 1 ч.л.