# Секрет смородинового пудингу

Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 8-12

Ваші діти не люблять свіжу смородину? Значить, вони ще не куштували смачний пудинг з цієї корисної ягоди! Наталя Левензон навчить вас готувати популярний смородиновий пудинг з її кондитерської та доведе, що готувати його легко і просто! А допоможе Наталії розкрити рецепт варильна поверхня  Pyramida CFEA 641 B.

До таких ласощів неможливо залишитися байдужим!

 

Як будемо готувати пудинг:

1. Для початку ми замочуємо желатин. Після промиваємо рисову крупу і варимо до стану готовності. Необхідна кількість води для рису: три склянки.

2. Даємо пломбіру розтанути.

3. Отриманий склад охолоджуємо і змішуємо з молоком, вершками і пломбіром.

4. Потім прогріваємо отриману суміш на слабкому вогні 15 хвилин.

5. Після цього смородину промиваємо в чистій воді і висушуємо.

6. Змішуємо ягоди з цукром. Потім отриману масу ставимо на плиту і доводимо до кипіння.

7. Перебиваємо в блендері отриману масу.

8. Все змішуємо з желатином. Добре перемішуємо і проварюємо до стану густоти.

9. Найважливіший етап: з'єднуємо обидві отримані суміші.

10. Переливаємо отриману суміш у форми. Чекаємо, поки охолоне, а потім прибираємо в холодильник на 1 годину.

11. Робимо ізомальт. Викладаємо в силіконову форму шаром, тощиной в 1 мм і відправляємо в духовку на 5-10 хв. Температура духовки 170˚С.

12. Прикрашаємо готовий пудинг ізомальтом і свіжими ягодами.


Смачного!

Pyramida техніка

Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».

Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• смородина – 2 ст. свіжих ягід

• цукор – 1 ст.

• рис – 300 г

• молоко – 2 ст.

• вершки – 50 мл

• желатин – 25 г

• морозиво “Пломбір” – 100 г 

• ізомальт – 100 г