Секрет смородинового пудингу Час приготування: 1 год. 30 хв. | Кількість порцій: 8-12 |
Ваші діти не люблять свіжу смородину? Значить, вони ще не куштували смачний пудинг з цієї корисної ягоди! Наталя Левензон навчить вас готувати популярний смородиновий пудинг з її кондитерської та доведе, що готувати його легко і просто! А допоможе Наталії розкрити рецепт варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B.
До таких ласощів неможливо залишитися байдужим!
Як будемо готувати пудинг:
1. Для початку ми замочуємо желатин. Після промиваємо рисову крупу і варимо до стану готовності. Необхідна кількість води для рису: три склянки.
2. Даємо пломбіру розтанути.
3. Отриманий склад охолоджуємо і змішуємо з молоком, вершками і пломбіром.
4. Потім прогріваємо отриману суміш на слабкому вогні 15 хвилин.
5. Після цього смородину промиваємо в чистій воді і висушуємо.
6. Змішуємо ягоди з цукром. Потім отриману масу ставимо на плиту і доводимо до кипіння.
7. Перебиваємо в блендері отриману масу.
8. Все змішуємо з желатином. Добре перемішуємо і проварюємо до стану густоти.
9. Найважливіший етап: з'єднуємо обидві отримані суміші.
10. Переливаємо отриману суміш у форми. Чекаємо, поки охолоне, а потім прибираємо в холодильник на 1 годину.
11. Робимо ізомальт. Викладаємо в силіконову форму шаром, тощиной в 1 мм і відправляємо в духовку на 5-10 хв. Температура духовки 170˚С.
12. Прикрашаємо готовий пудинг ізомальтом і свіжими ягодами.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• смородина – 2 ст. свіжих ягід
• цукор – 1 ст.
• рис – 300 г
• молоко – 2 ст.
• вершки – 50 мл
• желатин – 25 г
• морозиво “Пломбір” – 100 г
• ізомальт – 100 г