Салат «Новорічна ялинка» Час приготування: 30-40 хв. | Кількість порцій: 2-4 |
Салат «Новорічна ялинка» безумовно додасть святу новорічний настрій. Щоб дізнатися секрет приготування цієї страви, вам варто подивитися наш сюжет. Дмитро Руденко, за допомогою варильної поверхні Pyramida CFEA 641 B, покаже, як приготувати і оформити салат у формі ялинки, а також прикрасити його іграшками та шишками з їстівних продуктів.
Для того, щоб зробити підкопчене м'ясо вдома нам необхідно:
1. Стружку фруктових дерев замочити у воді на 30 хвилин. Додати розмарин.
2. Зверху встановити решітку, покласти відварене філе і накрити кришкою.
3. Встановити на невеликий вогонь і почекати, поки стружка не почне потихеньку диміти.
Для салату:
1. Нарізати яйця, картоплю, цибулю, мариновані огірки і підкопченими курку.
2. Додаємо волоські горіхи і заправляємо салат майонезом.
3. Формуємо салат, прикрашаємо і подаємо.
Смачного!
Як і всі українці, ми любимо приймати гостей і готувати для них смачні частування. Приємно, що нашу любов розділяє і проект каналу СТБ «Все буде добре».
Тисячі українських сімей, а також гості програми, вже гідно оцінили можливості сучасної техніки для кухні. Адже з вбудовуваною технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше.
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Все буде добре
|
• варена картопля
• варені яйця
• куряче філе відварне
• цибуля
• горіхи
• мариновані огірки
Для декору:
• гранат
• мигдаль
• грецькі горіхи
• кучерява петрушка