# Салат з запечених овочів

Час приготування: 1-1,5 години | Кількість порцій: 8

Дієтологи стверджують, що запечені овочі найкорисніші, з ними неможливо не погодитися, тому Евеліна Попова вирішила приготувати корисний салат.

1. Насамперед займемося овочами, насправді овочі можна використовувати будь-які, які придатні для запікання, у мене буряк, морква і картопля, кожен коренеплід загортаємо в фольгу, кладемо в форму і відправляємо у духовку.

Як запекти овочі в духовці Pyramida

2. Коли овочі будуть готові ви відчуєте чудовий аромат, до того ж запечені в духовці овочі набагато корисніше варених або тушкованих. Вони практично повністю зберігають в собі корисні речовини.

У духовках Pyramida готує блогер Евеліна Попова

3. Коли наші овочі готові і вже охололи, очищаємо їх від шкірки і ріжемо на навпіл.

4. Ріжемо овочі кубиками, змішуємо, заправляємо олією, солимо, додаємо дрібно нарізаний кріп. Коли подаємо присипаємо насінням. Салат вийшов в українському стилі, дуже ароматний, корисний і відмінно підходить до посту або вегетаріанців.

Запечені овочі в духовці Pyramida

Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова

Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com

Евеліна Попова

Готує:

Евеліна Попова
#
Інгредієнти

 Морква – 1 шт

 Картопля – 2 шт

 Буряк – 2 шт

 Насіння соняшника – 1/2 ск

 Кріп – 1 пуч.

 Домашня соняшникова олія extra virgin – за смаком