Салат з запечених овочів Час приготування: 1-1,5 години | Кількість порцій: 8 |
Дієтологи стверджують, що запечені овочі найкорисніші, з ними неможливо не погодитися, тому Евеліна Попова вирішила приготувати корисний салат.
1. Насамперед займемося овочами, насправді овочі можна використовувати будь-які, які придатні для запікання, у мене буряк, морква і картопля, кожен коренеплід загортаємо в фольгу, кладемо в форму і відправляємо у духовку.
2. Коли овочі будуть готові ви відчуєте чудовий аромат, до того ж запечені в духовці овочі набагато корисніше варених або тушкованих. Вони практично повністю зберігають в собі корисні речовини.
3. Коли наші овочі готові і вже охололи, очищаємо їх від шкірки і ріжемо на навпіл.
4. Ріжемо овочі кубиками, змішуємо, заправляємо олією, солимо, додаємо дрібно нарізаний кріп. Коли подаємо присипаємо насінням. Салат вийшов в українському стилі, дуже ароматний, корисний і відмінно підходить до посту або вегетаріанців.
Автор: кулінарний блогер Евеліна Попова
Джерело: whatyouatelastnight.blogspot.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Евеліна Попова
|
• Морква – 1 шт
• Картопля – 2 шт
• Буряк – 2 шт
• Насіння соняшника – 1/2 ск
• Кріп – 1 пуч.
• Домашня соняшникова олія extra virgin – за смаком