# Сімейний рецепт рулету з телятини

Час приготування: 1,5 години | Кількість порцій: 7

Всі люблять, коли в гості приходять хороші друзі, діляться своїми секретами і новими звершеннями. Такі зустрічі завжди проходять легко і радісно.

А завдяки гарній кухонній техніці «Pyramida» завжди можна приготувати щось особливе і створити свою історію теплих зустрічей. 

В гостях передачі "Все буде добре" харчовий технолог Андрій Бабаєв. Андрій розкрив свій фірмовий рецепт приготування рулету з телятини з цибулею-пореєм, якому його навчила бабуся. У приготуванні вишуканої страви нам допоможе варильна поверхня Pyramida CFEA 641 B, а також духова шафа Pyramida F 81 ETIX. 

Ми пробували повторити рецепт самостійно – все вийшло з першого разу і дуже смачно!

1. Порей розрізаємо вздовж навпіл, промиваємо, підсушуємо. Міцні смужки покласти в каструлю, залити окропом, томити 2-3 хвилини, вийняти і обсушити. 

2. Що залишився порей нарізати дуже дрібно, обсмажити на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин до м'якості на вершковому маслі. Листя петрушки разом з часником подрібнити, додати до порею і злегка підсмажити. Додати хлібні крихти, обсмажити, зняти з вогню. 

3. Шматки телятини натерти сіллю і перцем, покласти на плівку, закрити кількома шарами плівки і відбити до товщини 0,5 см. Викласти овочі на м'ясо, м'ясо покласти на смужки порею, згорнути в рулет, обв'язати.

4. Перекласти у форму і запікати рулет з телятини в духовці при температурі 180 °С протягом 25 хвилин. За десять хвилин до готовності включити режим аерогрилю або верхнього нагріву для рум'яної скоринки.
 

Приготування пряного соусу:

1. У сотейник влити червоне сухе вино і бульйон, додати гілочки розмарину, довести до кипіння, уварити наполовину, вийняти розмарин.

2. Додати вишню і листочки розмарину, прогріті на сковороді спеції – мелений мускатний горіх, цедру лимона і гвоздику. Уварити соус наполовину, зняти з вогню, додати сіль і перець, подрібнити в блендері.

Готово! Можна пробувати і обов'язково облизувати пальчики від задоволення;)


Смачного!

Все буде добре

Готує:

Все буде добре
#
Інгредієнти

• Телятина (велика теляча відбивна без кістки)  – 4 шт

• Вино червоне сухе – 2 склянки

• Сіль

• Перець

• Бульйон – 1 склянка

• Розмарин

• Цедра лимону

• Вишня сушена – 1 жменя

• Мускатний горіх

• Гвоздика

• Порей – 1 молодий стебло

• Вершкове масло – 2 ст. л.

• Петрушка

• Часник – 3 зубки

• Хлібні крихти – 0,5 склянки

• Рослинна олія – 2 ст. л.