# Весенний пирог с румбамбаром

Время приготовления: 45 мин. | Количество порций: 10

Пирог с румбамбаром в духовке Pyramida

Румбамбар - это экзотическое название нашего ревеня. Львовская блогер Катя Артюхова решила поделиться с нами очень интересным рецептом весеннего пирога. Давайте попробуем приготовить такую вкусность ;)

1. Залийте кип'яченою водою горіхи кеш'ю на 2-3 години.

2. Подрібніть у блендері волоський горіх. Змішайте його в окремій мисці з сухими інгредієнтами: борошном, сіллю, розпушувачем.

Готовим пирог в духовке Pyramida

3. В інший мисочці збийте міксером на великій швидкості олію та цукор.

4. Додайте по одному яйця та збийте їх до білої піни.

5. Додайте ванільний цукор, йогурт та сухі інгредієнти з іншої миски. Збийте до однорідної консистенції.

Духовой шкаф Pyramida

6. Помийте румбабмбар. Відберіть кілька найкрасивіших штучок для прикраси, решту - довільно поріжте. Можна слайсами, полосками чи маленькими шматочками.

7. Румбамбар для прикраси я порізала на полоски, а решту - на шматочки.

Отзыв о духовках Pyramida от блогера

8. Візьміть форму 20х30, дещо присипте її борошном. Викладіть порізаний на шматочки румбамбар. Залийте його тістом, рівномірно розприділяючи останнє по всій поверхні.

9. Викладіть зверху полоски румбамбару та відправляйте пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на режим "конвекція" на 30-35 хв. Форму ставити на 2 рівень знизу.

На технике Pyramida готовят кулинарные блогеры

10. За цей час приготуйте крем для подачі. Злийте воду з кеш'ю. Помістіть у блендер горіхі, цедру, мед та лікер. Увімкніть блендер на 2-3 хв. та подрібніть до однорідності.

11. Майте на увазі, що румбамбар досить кислий, тому готовий пиріг бажано присипати цукром або цукровою пудрою.

Логотип Pyramida


Автор: кулинарный блоггер Екатерина Артюхова
​Источник:  tastyworld.com.ua/vesnyanyj-pyrig-z-rumbambarom-gotuyu-u-duhovij-shafi-pyramida

Катерина Артюхова

Готовит:

Катерина Артюхова
#
Ингредиенты

 пучок румбамбару (+- 400 грам)

 олія - 0,5 скл. 

 цукор - 3/4 скл. 

 борошно - 1 + 1/4 скл. 

 волоські горіхи або мигдаль - 1 скл.

 розпушувач тіста - 1 ч.л. 

 сіль - щипотка 

 ванільний цукор - пакетик 

 яйця - 2  шт.

 йогурт - 1/4 скл. 

 горіхи кеш'ю - 100 г 

 цедра з половинки лимона

 мед - 1 ч.л. 

 солодкий лікер (наприклад бейліз) - 2 ч.л. (за бажанням)