# Мексиканские вариации: энчиладас с киноа

Время приготовления: 20 мин. | Количество порций: 4

Давайте попробуем приготовить мексиканское блюдо: энчиладас с киноа. Окунёмся в кулинарный мир Мексики вместе с нашим замечательным блоггером Катей Артюховой и её верной помощницей духовкой Pyramida F 82 Black.

1. Відваріть кіноа згідно з інструкцією на упаковці (зазвичай 1 до 2 (300 гр кіноа до 600 гр води) впродовж 15 хв.).  Злийте зайву воду та дайте крупі охолонути.

Что такое энчиладос и как его готовить в духовке Pyramida

2. Наріжте кубиками помідор та авокадо, подрібніть чилі, промийте водою фасоль, натріть сири. Розігрійте духовку у стандартному режимі до 180 градусів.

В духовке Pyramida готовит блогер Катя Артюхова

3. У великій мисці змішайте фасоль, кукурудзу, кіноа, томат, чилі, авокадо, кінзу, кумин та соус. Поперчіть і посоліть на смак. Додайте половину натертих сирів. Вважайте на кількість перцю. Цього разу я додала половинку чилі + трішки чилі в соус і страва вийшла все рівно доволі гострою. Попереднього разу я використала цілий перець + сушену приправу і їсти без сліз мій енчіладос було складно  :)

Делаем соус по рецепту Pyramida

4. Змастіть маслом жаростійку форму, викладіть суміш. Посипте зверху рештою сиру та відправляйте в духовку на 15 хв.

А тепер, вже традиційно, трішки про мою кохану духову шафу Pyramida F 82. Здається, стандартний режим випробуваний вже “до неможу”, але він для мене лишається найбільш універсальним та зручним.

Используем духовку Pyramida

І хоч ти звик, що при користуванні духовкою, запах розвіюється по усьому помешканню – тут не цей варіант. За 15 хвилин за ароматом сиру доводиться підходити безпосередньо до Pyramida. :) Після приготування страви, у  Pyramida F 82 автоматично вмикається вентилятор для охолодження. Для мене це дуже великий бонус, адже духову шафу не потрібно залишати відкритою і знову ж таки боротись з запахом.

Отзывы о духовке Pyramida
Смачного!



Автор: кулинарный блоггер Катя Артюхова
Источник: tastyworld.com.ua/meksy-kans-ki-variatsiyi-enchilados-z-kinoa-gotuyu-u-duhovij-shafi-pyramida-f82

Катерина Артюхова

Готовит:

Катерина Артюхова
#
Ингредиенты

 кіноа - 300 -400 г

 консервована червона фасоль - 200 г

 консервована кукурудза - 200 г

 помідори - 1-2 шт.

 подрібнена кінза - 4 ч.л.

 кумин - 1,2 ч.л.

 моцарела - 200 г

 чедер або інший сир - 200 г

 перець чилі/приправа чилі - половинка/0,5 ч.л.

 сіль-перець - на сак

 авокадо - 1 шт. за бажанням


Також нам потрібен соус для заправки:

 томати (можуть бути консервовані) - 3-4 шт.

 часник - 2 дольки

 маленька цибулина - 1 шт.

 тмин - 1 ч.л.

 сіль-перець - на смак

 вода - 1/5 склянки

я додала ще трішки чилі та кінзи і усе перемололола в блендері