Рибні палички з зеленим соусом Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4 |
Кулінарний блогер Марина Ярославцева готує абсолютно простий рецепт вечері: рибні палички з зеленим соусом. Мммммм ... це так смачно! Ми це знаємо, ми вже спробували, а ви? ;)
1. Картоплю ставимо відварювати (але я готувала пізно ввечері і обійшлася без неї).
2. Вершкове масло (1 ст.л.) розтоплюємо в каструлі, обсмажуємо на ньому протягом 5 хвилин упаковку шпинату і одну велику, порізану півкільцями, цибулину.
3. Величезна маса швидко "усмажується".
4. Все це перекладаємо в тарілку, а в каструлю додаємо 2 сл.л. вершкового масла і обсмажуємо на ньому, 1 ст.л. борошна, доливаємо 200 мл молока і, помішуючи, доводимо до загустіння.
5. Тепер з'єднуємо все разом, ще хвилинки три проварюємо і збиваємо блендером (за рецептом – я не стала робити, мені і так було ... гарно))). Приправляємо сіллю і білим перцем.
6. Ріжемо крупно лосось. В одному посуді збиваємо яйце, в іншому змішуємо 100 г сухарів, ст.л. борошно, сіль і чорний перець за смаком. Рибу занурюємо в яйце, обвалюємо в суміші і обсмажуємо на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку.
7. Тим часом картопля була б вже готова. А ось і рибка:
8. Укладаємо на тарілку рибу і картоплю, поливаємо соусом і насолоджуємося! =)
Я писала з приводу вручений поверхні фірми ПІРАМІДА – PFG 320 Black. Мене запитали, а як її духова шафа. У мене ось така, а взагалі в них маса варіантів. Якщо я користуюся нею дев'ять місяців (і часто), то моя подруга вже три чи чотири роки. Ми обидві ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНІ. Мені здається, бажати кращого і не треба. І головне ціна абсолютно демократична. Ми цю духову шафу привезли на машині ... з Криму =)
Автор: кулінарний блогер Марина Ярославцева
Джерело: rebro-a-dama.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Марина Ярославцева
|
• Філе лосося
• Картопля
• Цибуля
• Молоко
• Шпинат
• Яйце
• Вершкове масло
• Борошно
• Сухарі
• Білий перець