Гарбузовий каррі з нутом і цукіні
Час приготування: 45 хвилин | Кількість порцій: 5
Гарбузовий каррі з нутом одночасно гарний тим, що постачає організм енергією, покращує травлення і чистить судини, нормалізує тиск. Спробуйте приготувати це корисне і нескладне блюдо!
1. Сирий гарбуз очистіть від шкірки і наріжте кубиками 3х3 см.
2. У велику каструлю з підігрітим рослинним маслом киньте дрібно нарізану цибулю, часник, каррі, гарбуз і, постійно помішуючи, готуйте 3 хвилини на сильному вогні.
3. Додайте в каструлю заздалегідь приготовлену (або консервовану) сочевицю і овочевий бульйон. Доведіть суміш до кипіння.
4. Зменшіть вогонь і продовжуйте готувати на середньому вогні, поки гарбуз не стане м'яким (приблизно 5 хвилин).
5. Засипте в каструлю з гарбузом і сочевицею нарізані кубиками цукіні, заздалегідь зварений нут і цвітну капусту, розділену на суцвіття. Готуйте на середньому вогні 5 хвилин.
6. Зніміть з вогню і приправте сіллю і перцем за смаком.
7. Перед подачею на стіл посипте блюдо свіжим коріандром.
Смачного!
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
• Гарбуз – 500 г
• Сочевиця червона – 1 ст
• Нут – 400 г
• Цукіні – 2 шт
• Цибуля ріпчаста – 1 шт
• Часник – 1 зубчик
• Каррі – 2 ч. л
• Бульйон овочевий – 1 л
• Капуста цвітна – 500 г
• Коріандр свіжий – за смаком
• Олія соняшникова – 1 ст. л