Фузіллі з овочами і сиром Парміджано-Реджано
Час приготування: 35 хвилин | Кількість порцій: 5
Як і будь-яка паста, фузіллі походить з Італії. Готують їх з твердих сортів пшениці. Свою назву фузіллі (Fusilli) отримали через свою форму, що нагадує спіральки або веретено. А слово "веретено" по-італійськи – «fuso».
1. Включаємо велику конфорку і вибираємо рівень 9. У добре розігрітій сковорідці обсмажуємо дрібно нарізаний часник в оливковій олії близько півхвилини.
2. Додаємо на сковорідку нарізану кубиками цибулю, солодкий перець і баклажан, обсмажуємо до напівготовності.
3. Печериці і помідори ріжемо дрібними кубиками і засипаємо в сковорідку до овочів. Обсмажуємо 2-3 хвилини.
4. Заливаємо в сковорідку вершки, додаємо сир Парміджано-Реджано, тушкуємо 2 хвилини.
5. Паралельно відварюємо в каструлі фузіллі, доводимо до напівготовності, зливаємо воду і додаємо на соус.
6. Тушкуємо до готовності, додаємо ще трохи сиру Парміджано-Реджано і страва готова!
Подавати її можна з базиліком.
Смачного!
Побажання користувачам техніки Pyramida:
«Готуйте із задоволенням з технікою Pyramida!»
• Фузілліні сухі – 500 г
• Сир Парміджано – 250 г
• Помідори – 400 г
• Ріпчаста цибулю – 200 г
• Базилік – гілочка
• Печериці – 400 г
• Баклажан – 350 г
• Вершки – 500 мл
• Оливкова олія – 200 мл
• Часник – 3 зуб
• Сіль –
• Мелений чорний перець – за смаком