# Равіолі з блакитним сиром і грибами

Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4-5

 Равіолі з блакитним сиром готуємо з технікою PyramidaДобридень! Сьогодні у нас прекрасне, смачне і навіть вишукане блюдо від кулінарного блогера і нашого друга Едуарда Насирова :)

Равіолі з грибами і блакитним сиром – обожнюю їх! Готую багато років і кожен раз отримую справжнє задоволення! Наполегливо рекомендую приготувати цю страву! Допомагати в приготуванні знову буде Pyramida VCH 640/0 U – перша вироблена в Україні склокерамічна варильна поверхня. Почнемо!

1. Спочатку готуємо тісто для пасти. У просіяне борошно з сіллю додати яйця і масло, замісити м'яке еластичне тісто (вимішувати мінімум 5 хвилин). Тісто скачати в кулю, загорнути в плівку і дати відпочити хвилин 30. Тим часом готуємо начинку.

 Равіолі з блакитним сиром готуємо з технікою Pyramida2. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Гриби дрібно нарізати. У великій сковороді розігріти вершкове масло / оливкову олію, обсмажити цибулю і часник на середньому вогні до м'якості (десь 1 хв). Додати гриби, сіль і перець за смаком, прянощі і готувати, помішуючи, 8 хв. Додати блакитний сир, помішуючи готувати, поки сир не розплавиться. Остудити.

 Равіолі з блакитним сиром готуємо з технікою Pyramida3. На присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в тонкий пласт і нарізати на квадрати середнього розміру (5*5 см, наприклад). На середину кожного квадрата викласти трохи начинки.

4. Змочити краї квадратів водою, скласти їх по діагоналі вдвічі і защипити.

Равіолі з блакитним сиром і грибами готуємо з технікою Pyramida5. Підтягнути гострі кінці кожного отриманого трикутника до середини так, щоб вийшли «вушка», як на фото. Капнути на місця згинів трохи води і притиснути пальцями.

Равиоли с голубым сыром и грибами готовим с техникой Pyramida6. У великій каструлі закип'ятити воду, додати сіль, покласти равіолі та варити при слабкому кипінні хвилин 7-10 хв. Коли вони спливуть на поверхню, зібрати шумівкою і викласти на блюдо. Можна подати з маслом або сметаною і рубаною зеленню петрушки.

Смачного!!!

 Равіолі з блакитним сиром готуємо з технікою PyramidaПС: равіолі можна приготувати з запасом і заморозити залишок в сирому вигляді – потім при бажанні відварити їх в підсоленій воді!

Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров

Джерело: my-happyfood.livejournal.com

Едуард Насиров

Готує:

Едуард Насиров
#
Інгредієнти

 Вершкове масло/Оливкова олія– 50 г/3 ст.л

 Цибуля – 1 шт

 Часник – 2 зубчики

 Печериці – 400 г

 Сир з блакитною цвіллю – 200 г

Італійські трави  – 1 ч.л

Тісто для пасти:

 Борошно – 300 г

 Яйця – 3 шт

 Оливкова олія – 2-3 ст.л

 Сіль – щіпка