Равіолі з блакитним сиром і грибами Час приготування: 40 хвилин | Кількість порцій: 4-5 |
Добридень! Сьогодні у нас прекрасне, смачне і навіть вишукане блюдо від кулінарного блогера і нашого друга Едуарда Насирова :)
Равіолі з грибами і блакитним сиром – обожнюю їх! Готую багато років і кожен раз отримую справжнє задоволення! Наполегливо рекомендую приготувати цю страву! Допомагати в приготуванні знову буде Pyramida VCH 640/0 U – перша вироблена в Україні склокерамічна варильна поверхня. Почнемо!
1. Спочатку готуємо тісто для пасти. У просіяне борошно з сіллю додати яйця і масло, замісити м'яке еластичне тісто (вимішувати мінімум 5 хвилин). Тісто скачати в кулю, загорнути в плівку і дати відпочити хвилин 30. Тим часом готуємо начинку.
2. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Гриби дрібно нарізати. У великій сковороді розігріти вершкове масло / оливкову олію, обсмажити цибулю і часник на середньому вогні до м'якості (десь 1 хв). Додати гриби, сіль і перець за смаком, прянощі і готувати, помішуючи, 8 хв. Додати блакитний сир, помішуючи готувати, поки сир не розплавиться. Остудити.
3. На присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в тонкий пласт і нарізати на квадрати середнього розміру (5*5 см, наприклад). На середину кожного квадрата викласти трохи начинки.
4. Змочити краї квадратів водою, скласти їх по діагоналі вдвічі і защипити.
5. Підтягнути гострі кінці кожного отриманого трикутника до середини так, щоб вийшли «вушка», як на фото. Капнути на місця згинів трохи води і притиснути пальцями.
6. У великій каструлі закип'ятити воду, додати сіль, покласти равіолі та варити при слабкому кипінні хвилин 7-10 хв. Коли вони спливуть на поверхню, зібрати шумівкою і викласти на блюдо. Можна подати з маслом або сметаною і рубаною зеленню петрушки.
Смачного!!!
ПС: равіолі можна приготувати з запасом і заморозити залишок в сирому вигляді – потім при бажанні відварити їх в підсоленій воді!
Автор: кулінарний блогер Едуард Насиров
Джерело: my-happyfood.livejournal.com
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
|
Готує: Едуард Насиров
|
• Вершкове масло/Оливкова олія– 50 г/3 ст.л
• Цибуля – 1 шт
• Часник – 2 зубчики
• Печериці – 400 г
• Сир з блакитною цвіллю – 200 г
• Італійські трави – 1 ч.л
Тісто для пасти:
• Борошно – 300 г
• Яйця – 3 шт
• Оливкова олія – 2-3 ст.л
• Сіль – щіпка