# Паста для закоханих в подорожі

Час приготування: 30 хв. | Кількість порцій: 2

Паста - найвідоміше італійське блюдо поряд з піцою. Але якщо піцу адаптують і готують на свій смак по-різному в світі, для пасти зберігається одне беззаперечне правило: час готування, щоб вона вийшла аль денте - НЕ розвареної в радянські макарони. А заправку для пасти можна вже комбінувати за своїм бажанням і відповідно до власних смакових уподобань: від морепродуктів до здорового вегетаріанського варіанту. Рецепт смачної пасти нам відкрили сім'я мандрівників Оля і Антон. Оля - засновниця відомого в Україні кулінарного блогу Karifood, де вона викладає ретельно відібрані з усіх подорожей рецепти. Давайте дізнаємося, як приготувати пасту від справжніх мандрівників, тим більше, що нам асистує індукційна варильна поверхня IFEA 640 B.

Важливий момент: пасту зручно готувати на сковороді з високими бортиками. Ну що ж, приступимо.

1. Пір'я цибулі-порею ретельно вимийте водою, відокремлюючи їх шар за шаром. Потім наріжте кільцями.

Як приготувати пасту аль денте

2. У добре розігрітій пательні (з високими бортиками) на оливковій олії обсмажте цибулю – витяжка  Pyramida HES 30 D Black/AJ впоралася зі своїм завданням при його смаженні. Додайте мед і корицю. Нехай готується під кришкою кілька хвилин.

Готуємо на індукційній поверхні Pyramida

3. Покладіть пасту, налийте трохи теплої води, щоб проварити лінгвіні. Додайте цілі оливки і залиште під кришкою до готовності пасти – ми тримали блюдо на мінімальному рівні нагріву на індукційній поверхні Pyramida IFEA 640 B.

Як правильно приготувати пасту - готуємо з технікою Pyramida

4. Готову пасту розкладіть по тарілках, натріть сир, зверху покладіть вимиті і висушені листя базиліка і рукколу, за бажанням збризніть пасту оливковою олією.

Варильна поверхня Pyramida - готуємо пасту для романтичної вечері

Паста готова! Насолоджуватися нею потрібно з апетитом, адже приготовлена вона точно з любов'ю;)

Приєднуйтесь до нашого проекту Історії теплих зустрічей і станьте 1 з закоханих пар, які готують романтичні вечері на техніці Pyramida.


Над проектом працювали:

Оля і Антон - наші гості і шефи.
Фотограф: Стелла Мельниченко.
Дякуємо «Власній кухні» за відмінну і функціональну локацію.

Джерело: thedevochki.com/2018/08/01/pyramida-vkusa-pasta-dlya-vlyublennyh-v-puteshestviya

The Devochki

Готує:

The Devochki
#
Інгредієнти

150 г пасти лінгвіні
20 мл оливкової олії
1 ст. ложка меду
1 стебло цибулі-порею
50 г сиру грана падано
10-12 зелених оливок без кісточок (можна фаршировані паприкою)
жменю руколи і базиліка
щіпка кориці