# Мітболи для закоханих в моцарелу

Час приготування: 1 година | Кількість порцій: 4

Мітболи – це те ж саме, що тюфтелі і фрикадельки з нашого дитинства. Страва поживна, але при цьому легка, а начинка з моцарелли відсилає нас до улюбленої італійської кухні. Сьогодні готуємо з закоханою парою Катрусею і Сашком. Катруся підгледіла цей рецепт в блозі знаменитого кулінарного блогера і експерта по здоровому харчуванню Насті Голобородько, якій довіряє в плані здорової їжі і має схожі смаки. Для найсмачніших мітболов потрібно задіяти духовку Pyramida F 120 S BLACK Не сумнівайтеся, результат перевищить ваші очікування. Отже, як приготувати мітболи? Давайте розбиратися.

1. Фарш (можна купити готовий або зробити самостійно, якщо не довіряєте напівфабрикатам) змішати з яйцем, дрібно нарізаним часником, розмарином, лляним борошном, вершками, сіллю і перцем. Ретельно перемішати.

Як приготувати мітболи

2. Моцареллу порізати на 10-14 шматочків. Сформувати мітболи, обернувши сир фаршем.

Готуємо з технікою Pyramida

3. Готуємо соус. Дрібно порізати цибулю, додати орегано і припустити в оливковій олії, поки цибуля не стане непрозоро-білим. Ми працювали з поверхнею Pyramida IFEA 640 B, вона не перегрівається, що дозволяє правильно приготувати страви. Влити пасат і вимкнути вогонь.

Індукційна поверхня Pyramida. готуємо мітболи

4. Мітболи викладаємо на деко або в ємність для запікання. Духовку необхідно нагріти до 200 градусів, з духовою шафою Pyramida F 120 S це займає значно менше часу, а значить, вечеря готується в рази швидше. 10 хвилин мітболи запікаються без томатного соусу і ще стільки ж – з ним.

Готуємо мітболи в духовці Pyramida. Як приготувати мітболи в духовці


Все, мітболы готові! Їх можна подавати до столу через 15 хвилин в смачній підливі і з гарніром.

Як правильно приготувати мітболи в духовці

До речі, на додаток до мітболів відмінно підійде салат зі свіжої зелені. За основу беремо різні види зелені: ромен, латук, шпинат, листя салату, руколу, молодий горошок, кріп, петрушку, кінзу. В якості заправки – оливкова олія + ложка меду + сік лимона. Для особливого пікантного смаку можна додати моцарелу і томати черрі. Подивіться, яка краса виходить в результаті.

Як приготувати салат зі свіжої зелені, моцарели і черрі

Подавати їжу на стіл варто тільки з любов'ю і в хорошому настрої. Тоді і смак буде м'якше, їжа - ситніше, а проведення часу разом - затишніше.

Кожна 3 родина вже вибрала техніку Pyramida

Над проектом працювали:

Катруся і Саша - наші гості і шефи.
Фотограф: Стелла Мельниченко.
Дякуємо «Власній кухні» за відмінну і функціональну локацію.

Джерело: thedevochki.com/2018/07/16/piramida-vkusa-mitboly-dlya-vlyublennyh-v-motsarellu

The Devochki

Готує:

The Devochki
#
Інгредієнти

• 500 г індичого фаршу
125 г моцарели
• жменя листя розмарину (сухий - 1/2 ч.л.)
2-3 зубчики часнику
2 ст.л. борошна
2 ст.л. вершків або молока (можна замінити водою)
1 велике яйце
• сіль та перець

Для соусу:

• 300 мл пасати (томатної пасти)
1 невелика цибулина
 1 ч.л. сухого орегано або майонара
 оливкова олія