# Просте корисне печиво

Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 2-3

З самої першої публікації, кулінарний блогер Юлія Кубрак обіцяла, що всі рецепти будуть відповідати формулі: мінімальна кількість інгредієнтів і зусиль = чудовий результат. Так ось, цей рецепт побив всі рекорди! Мало того, що елементарно простий, так ще і абсолютно корисний. Ці печива не містять борошна, цукру і продуктів тваринного походження, а значить, є пісними / дієтичними / веганськими. Дуже рекомендую.

Дякую техніці для дому Pyramida за те, що у мене є можливість такі диво-рецепти втілювати.

 простий рецепт печива з насінням готуємо з кухонною технікою Pyramida1. Фініки очищаємо від кісточок, чистимо банани.

2. Засипаємо всі складові майбутнього печива в блендер (комбайн, процесор), перемелює до однорідної кашки.
 простий рецепт печива зі злаками готуємо з кухонною технікою Pyramida3. Злегка вологими руками формуємо коржі (я зважувала по 25 г). Товщину зробіть близько 1,5 см, таким чином, всередині печива залишаться вологими і соковитими.

4. Обкатати кожну печенюшку з двох сторін (в лляному насінні виходить особливо смачно), розкладіть на деко.

 простий рецепт печива зі злаками готуємо з кухонною технікою Pyramida5. Ставимо деко в заздалегідь розігріту до 160 градусів духовку Pyramida на 15 хвилин.

Я пекла в традиційному режимі верх-низ.

Дістаємо, охолоджуємо, із задоволенням насолоджуємося :)

 простий рецепт печива зі злаками готуємо з кухонною технікою PyramidaОсь уже більше року я випікаю в духовій шафі Pyramida серії Rustico і все так же задоволена якістю техніки: вироби пропікаються рівномірно, духовка нагрівається швидко, а за фасадом легко доглядати.

 

Автор: кулінарний блогер Юлія Кубрак, автор проекту Люди.Щастя.Пироги.

Джерело: facebook.com/lsp.bakery

Юлія Кубрак

Готує:

Юлія Кубрак
#
Інгредієнти

 Банан – 1 шт (близько 110 г без шкірки)

 Вівсяні пластівці – 60 г 

 Горіхи – 60 г (я взяла волоські, можна будь-які)

 Ізюм – 20 г 

 Фініки – 4 шт

 Кориця – 1/3 ч.л

Для посипання:

 Льон

 Кунжут

 Насіння