Пісні гарбузові кекси Час приготування: 30 хвилин | Кількість порцій: 4-5 |
Відомий кулінарний блогер Соня Руденко поділилася рецептом смачних повітряних кексів, які дуже підійдуть для дівчат, які піклуються про свою фігуру. Кекси однаково смачні і корисні для організму, адже вони готуються з натуральних продуктів без шкідливих домішок
1. Спершу ретельно змішуємо окремо сухі інгредієнти (борошно, висівки, стевіозид, розпушувач, кориця, імбир, мускатний горіх) і окремо вологі інгредієнти (яблучний сік або каркаде, терту гарбуз, оливкова олія).
2. З'єднуємо сухі і вологі інгредієнти, викладаємо в формочки для кексів.
3. Запікаємо кекси в духовці Pyramida F 120: 30 хвилин при 180 градусах.
4. Готові кекси краще остудити і подавати до столу остиглими.
Страва готова!
Друзі Соні схвалили смачні кекси, а Ви не відмовилися б їх спробувати? ;)
Готуємо з
cooking.pyramida.ua
• Борошно пшеничне ц/з – 100 г
• Вівсяні висівки (змолоти в кавомолці) – 50 г
• Стевіозід – 1/3 ч.л
• Розпушувач – 1 ч.л
• Кориця – 1 ч.л
• Імбир – 1/2 ч.л
• Мускатний горіх – за смаком
• Яблучний сік / каркаде – 140 мл
• Гарбуз тертий / макуха з соковижималки – 100 г
• Оливкова або рапсова олія – 2 ст.л